Породице српских жртава пред Владом Србије јер су им права неупоредиво угроженија него педерима

0
(0)

Удружење породица убијених и киднапованих војника, цивила и полицајаца на Косову и Метохији поставиће испред Владе Србије платно дужине 150 метара са ликовима убијених и киднапованих на КиМ за које траже правду и истину. 

Ово удружење је одлучило да у периоду од 22. До 29. септембра, донесе испред Владе Србије „српски зид плача“ где ће мајке и породице донети фотографије на платну дужине 150 метара, рекао је за КМ Новине председник овог удружења Сима Спасић.

„То исто платно са ликовима убијених цивила, полицајаца и војника је од 24-тог, прошлог месеца, већ било изложено испред Тужилаштва за ратне злочине и ми имамо паролу да им је УЋК одузела животе а Хаг игнорише српске жртве“ каже Спасић. Премештање овог протеста са локације у Устаничкој испред зграде Владе подстакунто је тренутним ангажовањем српских политичара на наводној заштити људских права.

Платно дужине 150 метара са 2500 лица несталих и убијених чија се судбина не зна или злочинци нису кажњени.

„Према томе, ако влада Србије сматра да су само гејевима, педерима, одузета нека права ми желимо да нашим присуством покажемо и докажемо да тражимо правду за српске жртве јер никоме права нису угроженија него породицама киднапованих и убијених. Ми, од 1999-те, пуних 16 година тражимо истину и правду. На жалост у тој борби смо годинама остајали усамљени. Својим окупљањима и изложеним фотографијама наших жртава, наших најмилијих, желимо да покажемо свету да је учињена велика неправда према нашим, српским жртвама, са Косова и Метохије.  Нећемо дазволити да неко прикпља политичке поене преко наших најмилијих над којима су почињени масакри. Ако неко од државника и политичара мисли да иде ка неком помирењу и да некоме нешто опрости ја поручујем: Немате права да опраштате нешто што није ваше. Проливена је крв наших најмилијих и нико нема права да у име породица жртава некоме то опрости“ категоричан је Спасић. 

Он додаје д са поштеним и честитим Албанцима хоће да разговарају али никада у животу „са Албанским злочинцима. Једноставно за нас су Хашим Тачи, Харадинај и Чеку предратни, ратни и послератни злочинци“.

Удружење породица киднапованих и несталих на КиМ позивам све грађане у држави Србији, све грађане у „држави“ Београд да у периоду од 22-ог до 29-тог дођу испред Владе Србије и виде српски зид плача.

„На исти начин ми смо се окупљали испред Тужилаштва за ратне злочине јер је оно дужно одговора нашим породицама. За разлику од Албанских породица које су имена (као криваца за жртве) навеле сва имена наших генерала укључујући и председника Милошевића, и они се и дан данас налазе у Хагу или под земљом, тако и ми тражимо да се казне албански злочинци минимум по командној одговорности. Посебно они који су 2003-ће ослобођени из српских затвора. Нико није имао права да ослобађа правоснажно осуђене и доказане ратне злочинце. Нећемо дозволити да се многи богате преко костију наших најмилијих“рекао је Спасић за КМ Новине.

 

КМ Новине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Породицама српских жртава са КиМ држава одузима право на истину! (фото)

0 (0) Ни после две недеље нико није пришао породицама српских жртава, које две недеље …

За сада 33 жртве поплава, о несталима ни десет дана после почетка поплава ни речи!

0 (0) До сада су пронађена 33 тела у подручјима која су погодиле поплаве, од …

2 Коментара

  1. -Njima treba masa bez mozga i pameti.. Da se mogu kupiti za ku*čevo zdravlje..

  2. Oruzije u ruke i na kosovo osvetire najmilije da se smire na onom svetu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend