Позивамо сведоке саобраћајке Зорана Бабића на наплатној рампи код Дољевца да нам се јаве!

Позивамо сведоке саобраћајке Зорана Бабића на наплатној рампи код Дољевца да нам се јаве!

0
(0)

Одмах после саобраћајке на наплатној рампи код Дољевца владајући криминални режим Александра Вучића кренуо је да у вези те саобраћајке шири најбезочније лажи, црну пропаганду и да спинује саобраћајку са смртним исходом за коју је по свој прилици главни и једини кривац истакнути напредњак и директор „Коридора Србије“ Зоран Бабић. Оно што је нама прво запарало уши било је спиновање свих режимских медија одмах пошто су кренули да извештавају о томе. Свим тим подгузним мувама напредног режима било је важније да јаве како је Зоран Бабић прошао са преломом бутне кости и како је упућен на лечење док су тек после тога извештавали о смрти Станике Глигоријевић, још једне невине жртве напредњачке бахатости која је погинула на правди Бога.

После тога режимска пропаганда кренула је да сеје гомилу дезинформација и црне пропаганде о томе како је наводно возач који је возио аутомобил који је изазвао несрећу то урадио због тренутка непажње возећи при том само 57 километара на сат у моменту удара на заустављено возила на наплатној рампи што је ноторна глупост и лаж јер природа штете настале на аутомобилима тако велика да је то просто немогуће што ће да потврдити и сваки судски вештак па макар био и почетник. Чињеница да је ауто који је први био на наплатној рампи после ударца аутомобила Зорана Бабића у аутомобил који је стајао иза њега буквално одлетео неких двадесетак метара од места удеса тачно сведочи којом је брзином ауто који је еизазавао несрећу у том моменту ишао и око тога нема заташкивања, лажи и зајебанције. О режимској лажи о брзини од 57 километара на сат сведоче и врсте и тежина повреда код свих оних који су невини и на правди Бога пострадали у тој саобраћајки.

Позивамо сведоке саобраћајке Зорана Бабића на наплатној рампи код Дољевца да нам се јаве!
Прво возило на наплатној рампи у које је ударило возило у коме се налазила погунула жена од силине одарца одлетело је неких 20 метара напред. Фото: А.Костић

До нас су дошле и изјаве сведока који су унесрећене људе вадили из поломљених и слупаних аутомобила од којих неки тврде да је Зоран Бабић сам био у аутомобилу који је изазвао несрећу и да он у том моменту није имао возача и да је прича о возачу само лаж и спин режимских медија. Неименовани извор из полицијске истраге тврди да је до несреће дошло непажњом самог Зорана Бабића који је управљао аутомобилом који је изазвао несрећу и то због чињенице да је он у том тренутку слао СМС поруке на његовом мобилном телефону.

Пошто је ометање полицијске истраге која истражује читав случај тешко кривично дело као што је тешко кривично дело и ширење дезинформација и лажи путем масовних медија овим путем МОЛИМО СВЕ СВЕДОКЕ те саобраћајке да нам се јаве како бисмо утврдили праву истину о тој саобраћајци и како би они који су дефинитивно осумњичени за убиство из нехата били приведени правди. Све информације које имате о тој саобраћајци можете на послати на [email protected] или нас контактирати путем Фејсбука.

Доста је више режимских лажи, спинова и селективног примењивања закона. Превише невиних људи страда због бахатости припадника владајуће секте а да правда никада не буде задовољена нити породице невиних жртава добију бар законско задовољење и утеху за страдање њихових најближих.

Све вас који пратите и подржавате наш рад молимо да нам помогнете да дођемо до праве истине тако што ћете ову молбу поделитити са свим вашим пријатељима на друштвеним мрежама како би она стигла до оних који знају праву истину и који су спремни па макар и анонимно да је и посведоче.

Хвала вам!

Србија данас

 

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Убиство из нехата на наплатној рампи у Дољевцу: Радница са рампе не препознаје возача Бабићевог возила!

Убиство из нехата на наплатној рампи у Дољевцу: Радница са рампе не препознаје возача Бабићевог возила!

4.4 (7) Саслушањем сведока у Основном суду у Нишу настављено је суђење Дејану Станојевићу, возачу …

Суђење Бабићевом возачу: Прегледан видео снимак коме фали 2 минута

Суђење Бабићевом возачу: Прегледан видео снимак коме фали 2 минута

0 (0) У Основном суду у Нишу данас ће бити настављено суђење Дејану Станојевићу, возачу …

3 Коментара

  1. Ima ovde dosta nejasnoca: kako je Babic uspeo da slomata i nogu i kuk, ako je spavao na zadnjem sedistu, dakle u delu neostecenog automobila? A vozac, zadobio ogrebotine, odmah pusten kuci, a bio u slupanom delu auta? Nebuloze!
    Brzina voznje je neupitna, sa 57 km/h ne bi nikako moglo da dodje do ovakvog karambola.
    I, posle dva dana – tajac. I dalje se servira porno afera Karleusa, Darko povremeno, Zadruga 2, redovno, a tu su i ostale blesije.

  2. A zasto je prvo odneta Skoda“Koridora“….????!!!!!….gde je snimak,slika,“vozaca“Skode….????!!!!…..nemoguce da nema ni jedna…..!!!!….zasto murijas tera snimatelje…..???!!!!…..garantujem,od mardelja nema nista…..neka nanogica,narukvica,neki nakit,to je max.kazna…..!!!!!

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend