ПРАВО ЛИЦЕ ВУЧИЋЕВЕ СРБИЈЕ! Мигранти врше нужду и шетају голи по лозничком гробљу (видео)

Да је ситуација по питању миграната, азалианата и лажних избеглица у Србији постала алармантна показао је нови снимак са гробља у Лозници, по коме се како коментаришу грађани мигранти шетају голи и врше нужду.

Инциденти са мигрантима у Србији постају све учестали, а упркос одсуства пажње маин-стреам медија овом проблему грађани се све чешће сами жале на друштвеним мрежама. Након недавног физичког злостављања новинарке у Обреновцу, друштвене мреже је запалио снимак мигранта који се шетају разголићени по гробљу.

Снимак је начињен на гробљу „Наш дом“, а поред апсолутно неприхватљио шетања без одеће по гробљу, како каже особа која је снимак поставила мигранти и врше нужду на истој локацији. Овакви непримерени поступци изазвали су огорчење грађана Лознице, који путем друштвених мрежа захтевају до власти да им објасни који је одоговоран за овакве инциденте и где су то интереси Србије у примању миграната.

Дневна газета

Актуелно

Вучић уместо супруге у Париз повео Марка Ђурића!

Како сазнајемо из добро обавештених извора на прославу стогодишњице од завршетка Великог рата председник Србије …

МЕРКЕЛОВА НА АПАРАТИМА: Данска одбила квоте за мигранте, нико више не поштује Брисел!

Након Мађарска, Пољске, Чешке, Словачке, Италије и Аустрије влада Данске је нова чланице ЕУ одлучила …

2 Коментара

  1. svasta je moguce napisati al u migrante nemoj dirati, jer ce komentar brzo nestati, pa dzaba reci trositi a sto se mene i moje avlije tice dobrodoslicu cu im pripremiti i jos na kapiji gostoprimstvo pokazati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons