fbpx
понедељак , 24 фебруара 2020

ПРАВОСУДНА ТРАВЕСТИЈА! Професорки условна казна затвора “због коментара о содомитима изнетом на Фејсбуку”

0
(0)

БEOГРAД – Aпелациони суд у Београду правоснажно jе осудио професорку енглеског jезика из Средње машинске школе у Новом Саду Jелену Поповић Ивановић на условну казну од три месеца затвора, са роком провере од годину дана, због коментара на Феjсбук профилу пуних нетрпељивости према и ЛГБT популациjи, обjављено jе данас на саjту тог суда.

Tом одлуком одбиjена jе жалба одбране и потврђена на првостепена пресуда Вишег суда у Београду од 30. маjа 2016. коjом jе Поповић Ивановић осуђена због кривичног дела расне и друге дискриминациjе.

Kазна затвора jе условна, па се неће извршити уколико не понови кривично дело у року од годину дана.

У пресуди се наводи да jе Поповић Ивановић осуђена jер jе средином септембра 2011. године у Новом саду заговарала идеjе коjе „подстрекаваjу мржњу, дискриминациjу против припадника хомосексуалне популациjе, а коjе су засноване на њиховом сексуалном опредељењу као личном своjству“.

Oна jе на зиду свог Фејсбук профила поставила, између осталог, поруку:

„Само да се извриштим, не обраћаjте пажњу: ево вам ваш проjекат о насиљу, дебили изопачени, цркните са све тим парама коjе сте покрали за тако дебилне проjекте коjима затупљуjете народ. Сами доводите до насиља овим изазивањем стоко педерска. Немоj да ме jе неко критиковао за овакав статус само зато што сам профа! Има да се дерем о чему год пожелим!

Jесте, педери су болесници и треба их се клонити, игнорисати, занемаривати, ућуткати на све начине jер врше пропаганду болести; Kад вам неко опсуjе кеву треба га млетнути у њушку да се научи памети. Kада вам неко не да права да будете нормани Срби у Србиjи одвалите га бре од батина!“, обjавио jе Aпелациони суд.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Најскупља српска грешка у 20. вијеку

4.9 (11) Сваки децембар код Срба буди сјећање на катастрофалну одлуку, због које Срби и …

Србија: Благе казне педофилима, а малолетним жртвама трауме за цео живот

3 (1) ОДЛУКА лесковачког основног суда да Градимиру И. (65) изрекне првостепену пресуду од 12 …

3 Коментара

 1. педери су осуђени од ГОСПОДА тако да за мене то у опште нису људи та стока сатанска и имају среће што ја нисам председник ;

  • Baš imaju sreću sa predsednikom i premijerom!

   Siniša, nadam se da si pročitao dokaze Holandskog doktora da su pederi bolesnici! Ne znam na kom delu mozga imaju neku izbočinu. koja je karekteristična samo za njih, a ta izbočina je dokaz da im taj deo mozga ne funkcioniše zdravo i prirodno, te zbog toga ih doktori, normalni i zdravi, i tretiraju kao bolesnike! Tako treba da ih tretira i svaki drugi zdrav i normalan čovek! Ali, kako, očigledno, Premijer nije kao svaki drugi čovek, tj. kao doktori, zdravi i normalni, onda se može reći da si potpuno u pravu kad kažeš da imaju sreću! Tako, u državama gde ih Predsednik i Premijer tretiraju kao što ih tretira svaki drugi čovek, zdrav i normaln, kao u Rusiji, oni nemaju sreće da paradiraju svoju bolest!!

 2. „Kада вам неко не да права да будете нормални Срби у Србиjи одвалите га бре од батина“ ! ! !

  99% NARODA misli ovako i njega treba kazniti ?
  Ne ! NAROD je već kažnjen jer je dozvolio da mu pederi vode državu !

  Podrška za profesorku !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *