fbpx

Прекосутра нас чека петак 13. у комбинацији са пуним Месецом!

0
(0)

Ове седмице нас чека петак 13. који долази у комбинацији са пуним Месецом и донеће нам много невоља, кажу астролози.

Они упозоравају да, због ове баксузне комбинације, овог петка не причате много ни са ким јер ћете доћи у сукоб, да не радите, а ни не возите кола.

„Овог петка Месец ће бити у Стрелцу што значи да ћемо сви бити као дворске луде – превише оптимистични и преосетљиви. Маштаћемо да добијемо 3 милиона на лотоу, али наравно нећемо ни отићи да уплатимо тикет, а онда ћемо у новинама прочитати да је неко извукао седмицу. Бићемо прави баксузи“ објашњаваастролог Влада Влајић.

Међутим, то ће нам бити најмањи проблем. Астролог објашњава да ем нећемо имати среће ни са чим, ем ћемо се по цео дан свађати са драгим људима.

„Ретроградни и пуни Месец ће свима створити проблеме – свађаћемо се са свима у околини, нећемо се сналазити са папорологијом, нити у саобраћају. Због ретроградног Месеца је и дошло до овако великог броја саобраћајних несрећа последњих дана, зато избегавајте да возите кола, поготово у петак – каже он. Баксузни петак 13. и пун месец направиће нам проблем и са новим љубавима.

Без обзира да ли верујете у астрологију или не, бројни научници и доктори тврде да пун Месец свакако утиче и на душевно стање, само што тога нисмо свесни ако претходно не прочитамо да ће те ноћи бити пун.

Верује се да Месец у време када је пун изазива велику агресивност у самоме човеку, па чак и у душевним болницама имају посебну припрему за дан пуног Месеца.

24сата

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

3 Коментара

  1. vi li nemate šta drugo da radite već dajete ideje bolesnim umovima i labilnim osobama iopravdanje. Kakve su to gluposti i sujeverje. Širite paniku i strah medju napaćenim narodom umesto da ohrabrite i podstaknete na dobro. Sramite se, a ja mislila vi ste neki ozbiljni. Bog vam pameti dao

  2. Gliplji tekst odavno nisam pročitao.Liči mi na tekstove o smaku sveta.Možda će Mesečari doleteti na našu planetu i osloboditi nas gluposti.

  3. GLUPOST,GOSPOD JE PASTIR MOJ….A NJEGOV JE MESEC,DAN ,SUNCE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *