Превенција и третман штете настале од вакцина

0
(0)

Окрутност према бебама почиње на рођењу. Заправо, пре рођења, али то је друга прича. Многи родитељи су чули хорор приче и имају озбиљне сумње у вакцинацију . Чак и прва ињекција витамина К није без ризика и опасности. Овај чланак је за родитеље у ситуацији где су присиљени из једног или више разлога, да морају да вакцинишу своју децу.

Често је један родитељ против, а други за вакцинацију. Хумани педијатри саветују да избегавају све вакцине, како би се избегла и претећа опасност медицинских и здравствених компликација које могу да потичу од њих. Требало би онима који су међу нама хумани да буде јасно да ту врсту патње не желимо ни нашим најљућим непријатељима – а то је да се баве оштећеним дететом после вакцинације.

Ово поглавље је и за одрасле који би можда да се вакцинишу за путовање или за здравствене раднике у болницама, као и за оне у војсци, који имају мало или нимало избора.

Свако треба да разуме и зна шта може да се уради пре, за време и после вакцинације, за ублажавање штете које су понекад прилично тешке а и много су чешће него што здравствени званичници желе да ви то знате. Многи родитељи су изразили страх да ће њихово дете постати аутистично, дефектно или неуролошки оштећено .

Нико не жели да стави своје дете у опасност, али моћни фармацеутски интереси имају тоталну контролу над медијима и у стању су да буквално 90 одсто популације натерају у вакцинијске клинике. Са вакцином против сезонског грипа проценти су много мањи и постоји велики отпор наваљивању медицинскихврховних господара чије слике висе у WХО (Светској дравственој организацији).

Свакако ни један родитељ не жели да види своје здраво дете како за неколико месеци постаје физички или ментално хендикепирано. И сигурно нико не жели да буде у кожи родитеља чије дете поплави у његовим рукама и умре неколико сати после пријемљене вакцине. Свака патња од вакцина је суровост за срце, тело, ум и душу. То је напад бруталности и бахатости, то што се челичним иглама убризгава директно у крвоток и то од стране људи у белим мантилима који ће реаговати веома бурно ако одбијете њихове вакцине. Ја за тај процес имам име – силовање – хемијско силовање рањивости човек или детета.

Неколико независних студија је спроведено о дугорочним нежељеним ефекатима вакцинације над нашом децом. Влада каже да су безбедне, али ми то заиста не знамо, то је само оно што нам је речено. То је оно што они кажу, а ми требало да им верујемо. Постоје информације, посебно у области медицине и јавног здравља, које јасно показују да тим људима којима смо поклонили своје поверење, не можемо и не треба да верујем. Институционализована медицина није више медицина, ради се о новцу и моћи и повређује више људи него што има оних којима помаже.

Намерно ињектирање отрова у људе, под мандатом здравствених званичника и медицинских организација а у извођењу свих тих лекара и медицинских сестара који их следе, нехумано је и неморално. У већини вакцина налаз се бројни отрови, укључујући и живу и алуминијум. Неки лекари шаљу аларме, а постоји и читав хор оних који упозорвају на индикације да штете од вакина могу да доведу до аутизма, мултипле склерозе, Гуиллаин-Баррé-синдрома, , мацропхагиц мyофасциитиса, енцефалитиса, парализе и неуропатије. Али већина медицинских професионалаа одбија да појми било какву токсичност вакцина и даје их деи без обтира на последице.

Неки мисле да је у неким случајевима у деце рак иницаран вакцинама, а чак мисле и да су ињекције витамина К [ 1 ] на рођењу непотребне и опасне. Бритисх Јоурнал оф Цанцер је објавио извештај под називом “ Фактори повезани са раком у деце “ од Ј. Голдинга, 1990. године, који указује да ињекције витамина К значајно повећавају шансе да наша деца оболе од рака. Тровање и разарање имуног система почиње у првим сатима живота, чак и пре него што “поправљају” децу опасним вакцинама против хепатитиса Б неколико сати касније. Овде у Бразилу, на пример, та вакцина садржи мегадозе тимеросала, као и годишња сезонска вакцина против грипа која се даје у целом свету.
Тако је, ова медицинска чудовишта из пакла (а можете их наћи у приличној концентрацију у СЗО/WХО – Сбетској здравственој организаији ) убризгавају људима органску живу, моћан неуротоксин, а ми се питамо зашто ових дана већина људи не може исправно да размишља.

Зар не мислите да је овде нешто забрињавајуће? Од 8. јануара 2010. године ВАЕРС је добио 7814 извештаја о нежељеним догађајима у вези моновалентне вакцине Х1Н1 из 2009. године. Од 7814 извештаја, 477 (6% ) су класификовани као „озбиљни“ здравствени догађаји (дефинисани као опасни по живот или смрт). Међу 477 пријава озбиљних здравствених догађаја било је 33 извештаја о смрти. Национални Информативни Центар за Вакцине (НВИЦ) известио је да је „у Њујорку само једна од 40 докторских ординација (2,5 %) потврдила да су пријавили смрт или повреду након вакцинације.“ То значи да 97,5 % смрти и инвалидитета тамо није пријављено. Импликације о интегритету тамошњих здравствених радника (лекари имају законску обавезу да пријаве озбиљне нежељене догађаје) сугеришу да смртних случајева од вакцина који се дешавају сваке године има више од 1.000.

Кораци да заштите своје вољене

Постоје кораци које можете предузети да се смањи штета која је нанешена вакцинисањем. Влада има свој начин на који ће вас натерати да се вакцинишете без обзира да ли сте за то или не. Већ се дешавало да су родитељи у Мериленду приморани да вакцинишу своју децу. Важно је да разумете неке основне информације у погледу заштите своје деце.
Вакцине могу претерано стимулисати имуни систем и узроковати да инфламаторни (упални) одговор изгуби свој ред(ослед). Наш циљ би, делимично, требало да буде да усмеримо пажњу на имуни одговор организма.

Након вакцинације, Т-хелпер лимфоцити, познато је, падну на ниво који се бележи код пацијената са ХИВ вирусом, што указује на веома реалну опасност од дисфункције имуног система након ињекције непријатељских хемикалија директно у крв.

Према речима др Мохамед Ал – Баyати, [ 3 ] оштећење имуног система је брзо реверзибилно након уклањања агенса повреде или лечења правог узрока. Атрофија у лимфним ткивима код особа које пате од неухрањености је позната још од 1925. Неухрањеност изазива озбиљну атрофију у тимусу и лимфоидним органима и умањује функцију Т- ћелија. Ове промене су реверзибилне правилном исхраном. Величина тимуса у неухрањене деце се повећала са 20% на 107% после девет недеља промене у исхрани .

Постоје многи фактори који доприносе слабљењу имуног система и деструкцији. Главни фактор је уношење токсичних хемијских једињења у тело кроз храну проткану конзервансима и пестицидима, ињекције високо токсичних хемикалија у облику вакцина и невероватан избор токсичних лекова на рецепт, од којих све и један имају озбиљне нежељене ефекте, као и илегални лекови. Уз све то још и загађења у ваздуху и води. Окружење, нарочито у градовима, веома је злостављајуће према нашим телима.

Да бисте смањили ризик од штете вакцинисањем

Прво треба да узмете у рамтрање да (се) не вакцинишете уопште. Ако одлучите да вакцинишете своју децу (мислећи вероватно да немате избора ), размислите да макар одлажете све док ваша деца не буду стара две године или што је дуже могуће. Дојењем своју децу чините јачом, јер адаптирано млеко за дојенчад не може да се такмичи са нутритивним профилом мајчиног млека. Ако одлучите да вакцинишете дете, никада то не радите када је ваше дете болесно. Уверите се да вакцина не садржи тимеросал (живу ) као конзерванс. Рапоредите убоде и избегните мултипле комбинције. Такође, вашем детету дајте суплементе витамина Ц пре и после вакцине: 1000мг четири пута дневно. Одмах након ињекције (или чим можете), ставите лед на месту ињекције да би блокирали реакцију имуног система и то наставити код куће.

Сигурно је да не желимо да вакинишемо када је неко пати због изложености тешким металима. Ако је више метала присутно у телу, они имају “синергичку токсичност”. Др Боyд Халеy, професор и председник одсека за хемију Универзитета у Кентакију, обавио је студију на пацовима и открио је да је стопа смртности код пацова изложених малој дози живе или алуминијума, један пацов у 100. Међутим, када су пацови изложени и живи и алуминијуму у исто време, од 100 пацова – сви су угинули, 100% смртност.

Третмани

Др Арцхие Калокеринос каже: „Немам уопште сумње (и то на основу дугогодишњег искуства ), упркос саветима да је безбедно вакцинисати дете које је болесно, да то није мудро, укључујући и децу са „прехладом“. То је зато што, са инфекцијама (укључујући и „прехладу „), ендотоксин ће се производити у стомаку у већим количинама а детоксикација унутар јетре ће бити под оптерећењем. У почетку то је била смо једноставна клиничка опсервација. Видео сам да су се многа дојенчад разболела након што су добила рутинску вакцину против тетануса, дифтерије, полиа, великог кашља или било коју другу.

Нека деца су постала веома болесна, а нека су умрла. Трећа опсерваија је била да, са неким од ових реакција које су обично са смртним исходом, могу да их преокренем дајући велике количине витамина Ц интрамускуларно или интравенски. Очекивало би се, наравно, да ће се власти заинтересовати за ова запажања која су довела до драматичног пада смртности одојчади у области која је била под мојом контролом, веома драматичног. Али, уместо да су се заинтересовали, њихова реакција је била изузетно непријатељство.”
Најважнији фактор који утиче на зета потенцијал је пХ.

Сода бикарбона (Натријум бикарбонат/ Бакинг сода)

Лидер у нашем лековитом протоколу за ублажавање штете вакцинацијом, поред витамина Ц, је натријум бикарбонат. То је такозвани „хитни и интензивни“ принцип медицине која се може користити лако и јефтино, локално/површински или орално. Иако често бикарбонат није индикован за децу, у посебном случају суочавања са нападом вакцине, (и у случају повећане нафтне токсичности у ваздуху , сода бикарбона постаје наш најбољи пријатељ јер ће помоћи да се регулише ПХ крви, а тиме зета потенцијал крви, што је мера здравља крви.

Онколози знају довољно о натријум бикарбонату јер га дају својим пацијентима уз хемотерапију и тиме ублажавају отрове које им хемотерапијом дају. Сода бикарбона ће од токсичне отрове направити мање отровним, тако да ће ови учинити мању штету телу.

Вода – Хидратација

Други најважнији фактор је хидратација.
Крв је 80 % вода, тако да су нивои хидратације веома важни у хемији крви. Средња дехидрација је 3-5 % смањења телесне тежине због губитка течности, а то је довољно да нас доведе до значајног смањења снаге и издржљивости због смањења капацитета носивости кисеоника у крви, што је сигнал за пад зета потенцијала. Педијатре најчешће туже због занемаривања питања хидратације,него због било чега другог , јер вода је екстремно важна за елиминисање токсичних наслага у телу. Чиста вода је лек, али лекари не желе да то неко види да се неко а то им доноси гомиле невоља.

Магнезијум

Не постоји ништа као што је магнезијум за ублажавање стреса и одржавања рада у хармонији, чак и када постоји претња од хемијске повреде, као што је то случај када се хемикалије директно убризгавају у крв. Магнезијум такође треба узети пре, за време и након операције, из истих разлога. Он реагује аутоматски учвршћивањем наше одбране од стреса било које врсте, укључујући емоционалне и менталне. Сви физиолошки процеси су компромитовани недостатаком магнезијума у исхрани и већина деце и одраслих су са озбиљним мањком магнезијума. Неуролошки проблеми долазе са смањеним магнезијумом и јодом, а убризгани токсини постају опасни када ови основни минерали (укључујући и селен који је важан да неутралише живу) нису у задовољавајућој количини.

Супер исхрана

Најбољи начин да се деца носе са вакцинама и сваким другим изазовом за тело јесте да осигурате датету да има све што је нутритивно потребн . Ове потребе су веома широкеи обухватају 13 витамина, више од 20 минерала, 2 есенцијалне масне киселине, 9 есенцијалних аминокиселина, извор калорија (укључујући протеине, угљене хидрате и масти), извор нуклеинских киселина (нарочито РНК ), воду , кисеоник и сунчеву светлост . Поред тога, разним средствима омогућити телу да се детоксикује, одржавати правилну кисело /алкалну равнотежу, затим га оспособити да производи оптималне количине ћелијске енергије (као АТП) и одржавати веома функционалним имуни систем – све заједно су кључни фактори да би органиозам остао функционалан после третмана вакцинације.
Постоји велики број намирница које помажу да наш организам истрпи последице загађења и токсичних тровања. Конзумирање намирница које су на нижем степену ланца исхране генерално смањује наше хемијске уносе. Моћна терапеутска храна нуди богату лепезу нутријената и дубоко храни наше и јача имуни систем, подржавајући кардиоваскуларне функције, побољшавајући варење и гастроинтестинално здравље и унапређује природно чишћење и детоксикацију.

Тајна је у томе да у вашем телу има мало хемикалија а много првокласних нутријената, д оно лечи само себе. – Др Схеррy Рогерс

Треба нам храна којој није опала хранљива вредност. Храна која се налази на дну ланца исхране бори се против неухрањен и даје снагу општој популацији. Таква храна стимулише важне делове имуног система – матичне ћелије коштане сржи, макрофаге, Т-ћелије и природне ћелије-убице, слезину и тимус; сви они ће показати повећану активност. Важније од свега је да ове намирнице богате хлорофилом и магнезијумом имају способност стварања нових крвних зрнаца као и да директно повећају капацитет преносивости кисеоника.

Постоји велики број намирница у овој категорији, а спирулина и хлорела су предводници на листи свих намирница. Клице пшенице, јечма и луцерке (алфаалфа) као и сокови такође су важни у овој области хранљивих извора, који ће нам помоћи да опстанемо у ужасном добу токсичности у коме е налазимо. Хемијске ињекције (вакцине) ствар чине још гором, тако да је потребно да ове намирнице буду у нашој исхрани без обзира на све.

Европска свемирска агенција је изабрала спирулину као једну од основних намирница које се користе на дугим свемирским летовима. Предлажем људима да узимају спирулину у облику производа Рејувенате. Има добар укус, лако се даје деци, а садржи целу линију суперхране у одличној искомбинацији. [6 ]. Сокови од пшенице и јечма су наравно дивни и јефтинији ако се праве код куће мада укуси нису прихватљиви за људе и децу која нису навикнута на укусе природних сокова.

Формуле које подмлађују препоручујем на основу истраживања др Бењамин С. Франка. Он је показао у великим клиничким испитивањима и истраживачким студијам да су нуклеинске киселине [ 7 ] есенцијални нутријенти, јер повећавају раст (посебно раст мишића), издржљивост, имају позитивне ефекте на кардиоваскуларни систем, већи капацитет плућа и олакшавање дисања (тј, боља је искоришћеност кисеоника ), па чак и на већу отпорност на вирусе.

Др Франк је установио да нуклеинска киселина повећава ниво енергије тако што значајно повећава производњу „високо – енергетског“ молекула АТП (аденозин трифосфат ). Тело захтева енергију из АТП-а за многе сврхе, укључујући и целуларну поправку и поправку ткива, метаболизам, варење, гради јак имуни систем, детоксикацију и многе друге процесе.

Др Блаyлоцк је веома свестан колико нутритивно правилна исхрана смањује инфламаторне цитокине . Флавоноиди, витамини Е, Д и Ц , цинк, магнезијум , селен – могу да помогну ублажавању реакције вакцине и оштећења која је изазвала. Он такође препоручује да се першун и целер блендирају и да се пије 8 грама ове мешавине два пута дневно. Др Блаилоцк каже да першун садржи веома висок степен флавоноида званог апигенин а целер лутеолин. Давањем формуле „Подмладите се“ деци пружате све што је у концентрисаном облику а што олакшава лечење.

Закључак

Човек мора да зна природу претње да би умео да предузме акцију.

Студије о ветеринарским вакцинама су изузетно корисна помоћ да бисмо могли да видимо како може бити опасна вакцина. Др Ларрy Глицкман, који је предводио истраживање у Пурдуеу, после вакцинације је бележио биохемијске промена у паса. Он пише: „У току наше студије показало се да је након рутинске вакцинације паса значајно порастао ниво антитела [ 8 ] која је тело пса производило против свог сопственог ткива.

Показало се да нека од ових антитела имају као мету за напад штитну жлезду, затим везивна ткива, затим црвена крвна зрнца, ДНК , итд“.
Постоји много разлога да се упознамо са протоколом о коме се говори у овом поглављу. То је исти основни протокол у којем се сугерише (са неким важним додацима попут активног угља) који ће се користити у случају токсичности ваздуха нафтом-уљем. За народ трећег света и за оне који не могу себи да приуште такозвану суперхрану- схватите да једноставно коришћење и узгајање органски произведене хране представља велики корак у правом смеру. Народи који једу бели пиринач, на пример, много више имају мањак магнезијума од оних једу цео/интегрални пиринач. Ако једемо воће, орашасте плодове, махунарке, органски интегрални пиринач уместо зала модерне исхране и прерађене хране, бићемо заштићени сви, укључујући и нашу децу.

Извори:

[1] Рутинска примена витамина К на „све “ бебе није ни близу тако сигурна као што нас медицинске власти уверавају иако се не може поредити са познатим штетама које наноси БСГ вакцина. Роцхе-ов витамин К производ, КОНАКИОН, садржи састојке као што су ФЕНОЛ (карболна киселина -отровна супстанца добијена дестилацијом катрана каменог угља), ПРОПИЛЕН ГЛИКОЛ (добијен из нафте и користи као антифриз и за хидрауличне кочионе течности) и СИРЋЕТНУ КИСЕЛИНУ (тешки антимикробни агенс који може драстично смањити количину природног витамина К који би се и иначе произведио у дигестивном тракту). Студија је садржала контролну групу од 195оро деце оболеле од рака, који су рођени у једној од две болнице у Бристолу у Енглеској, а друга група су била деца, њих 588 такође рођени у овим болницама али су били здрави. Једна болница је претежно давала витамин К орално а код неких интрамускуларно. Вође студије су нашли готово двоструки ризик од леукемије код деце која су добили интрамускуларно витамина К!!! Ови налази су веома забрињавајући. Голдинг је прорачунао да би у Великој Британији могло бити 980 случајева леукемије изазване ињекцијом витамина К. Ове резултате подржали су и извештаји потенцијалне канцерогености витамина К који су Израела, а који сугеришу да ниске количине витамина К код новорођенчета штите од ризика мутаије за време периода брзог раста и деобе ћелија. У односу на хепатитис Б, витамина К је прилично безопасан, али то је заиста само о релативно. Један напада фенолом и пропилен гликолом а други рекомбинованим генетским материјалом, алуминијумом, натријум хлоридом, динатријум фосфатом……..

[2] www.naturalnews.com/022267.html

[3] www.aidsremission.com/Pages/al-bayati.html

[4] “Показали смо токсичност тимеросала користећи га да убије неуроне у култури. На 50 наномолара тимеросала капацитет/стопа убијања неурона се удвостручује са количином алуминијума који се налази у вакцинама. Сам алуминијум у тој количини није се показао токсичан, али повећава токсичност тимеросала.

[5] Аутизам и алуминијум из вакцина www.whale.to/a/wedewer.html

[6] Друга суперхрана и нутријенти додати су такође овој формули, тако да тело има неопходну подршку нутријената. На пример, д-рибоза је додата да би овај кључни шећер могао да се употреби за већу производњу РНА/ДНА и АТПа. Есенцијалне масти које долазе или из клијалог лана или чиа семенки додате су да би оптимизирале функцију ћелијске мембране. Растворљиве пиринчане мекиње додате су да дају широки спектар антиоксиданата. Рејувенате плус формула има комплетан коензим, висок полифенол и ензим који садржи екстракт клице поврћа, биљне изворе протеина (рижа, конопља, клице), лецитин за боље ћелијске мембране и функију јетре, ензиме који побиољшавају сваривање хранљивих материја, алое вера за бољи имунитет и функцију црева, минералне материје из морског поврћа, појачиваче укуса који функционишу као пробиотици и разне биљке (траве, луерка, сок шећерне репе у праху, ђумбир).

[7] Природни извори РНА су хлорела, јестиви кваац, спирулина. Осим што су изврсни извори РНА, ови састојци имају много других особина: 1) детоксикују хемикалије и тешке метале, 2) уништавају нежељене

 

ДР Марк Сирцус

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

САД: Болница у Хјустону нуди запосленима 500 долара ако се вакцинишу против короне

5 (8) Директор болнице, др Марк Бум, обавијестио је запослене да могу рачунати на додатних …

У Чачку мање од 10% медицинара изразило жељу да се вакцинише

4.7 (7) У чачанском здравственом систему упослено је око 1.000 медицинара, међутим за вакцинацију против …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend