fbpx

Припадницима БИА послата порука да се одрекну 100 евра „у име патриотизма“

5
(4)

Свим припадницима Безбедносно-информативне агенције (БИА) послата је порука којом се позивају да се одрекну обећаних 100 евра „у име патриотизма“, пренео је НИН.
Недељник НИН је навео да је проверио аутентичност поруке објављене на друштвеним мрежама у којој су припадници БИА позвани да направе спискове „добровољаца“ који ће се одрећи најављене помоћи државе.

„Полазећи од тога да су наша примања стабилна и да нису нити ће се доводити у питање, да су значајно већа у односу на просек у земљи, да су нам у претходном периоду услови за рад у великој мери унапређени, као и да се сви заједно поносимо припадношћу фирми која се увек борила за добробит државе, природно је да у тренуцима као што је овај, када се држава напреже до крајњих граница, учинимо све што је у нашој моћи како би још једном демонстрирали ко смо ми заправо и какво смо када је тешко. Сада бисмо то најбоље учинили добровољним одрицањем од износа“, стоји у поруци коју је објавио НИН.

Наводи се да су припадници БИА били замољени да до 27. априла до 10 часова „доставе спискове припадника који желе у овоме да учествују, по могућству са њиховим потписима“.

НИН је пренео и да постоје сумње да су сличне поруке упућене и државним службама и јавним предузећима који су „такође под контролом владајуће странке“.

Бета, НИН

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

На чело службе поставе човека без завршене средње школе са занатом и питају се да ли постоји служба. Па не постоји!

4.7 (38) Безбедносни ризици – последица обесмишљавања и формализације обавештајно-безбедносних служби Сложена безбедносна ситуација у …

Пензионери дошли по 100 евра, редови пред банкама и поштама

5 (1) Од данас пензионери могу у банци Поштанска штедионица и поштама да подигну помоћ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *