ПУКАО ФИЛМ! На грчком острву Киос локални становници буквално отворили лов на мигранте (видео)

4.9
(39)

Локалном грчком становништву на острву Киос дојадиле су миграције и мигранти па су се ових дана буквално дали у лов на исте. Руља мигранте буквално лови широм читавог острва, хвата их по илегалним камповима и објетима у којима пребивају и одатле их протерује. Ово се дешава због неспособности грчке владе која је до скора толерисала масовне миграције блискоистиочног и афричког становништва преко состсвене територије. Народ је преузео одбрану Грчке, градова и региона у своје руке што по свој прилици чека и нас у Србији због дилова које Вучић има са Сорошем којем је препустио комплетну мигрантску политику земље.

 


Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Призна ли фанариота аутокефалност МПЦ Грци да знају да су од Срба направили НЕПРИЈАТЕЉЕ!

5 (1) Грчки црквени кругови коментарисали су захтеве македонске власти васељенском патријарху Вартоломеју за аутокефалност …

Немци насељавају мигранте у Суботици, Пироту, Нишу, Нишкој Бањи, Мерошини, Гаџин Хану, Дољевцу, Житорађи, Алексинцу, Прокупљу, Обреновцу, Лесковцу, Бујановцу и Врању

4.4 (7) У оквиру пројекта „Управљање миграцијама и подршка повратку тражилаца азила (2. фаза)“ немачка …

2 Коментара

  1. Kada nesto objavite sa (video) onda nek i postoji a ne samo badooo . Sramota .

  2. Само шизофрени, жвалави педер трља руке очекујући прилив миграната и пара, а можда му и направе дете па тако повећају наталитет Србије.
    План ће му покварити незадовољни народ који се самоорганизује и голорук брани јер полиција и војска не раде свој Уставом и законима прописан посао.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend