fbpx

СУБОТИЦА – Народ је устао: Доле Влада, хоћемо патроле због емигранта! (видео)

4.3
(7)

Живела слободарска Суботица, живела Србија! Нећемо емигранте, доле Влада! Ово су поруке окупљених на великом скупу у Суботици, на којем су организатори прочитали захтеве властима у Суботици, покрајини и Републици Србији.

После констатације да се окупио велики број људи и поред тога што власт у Србији контролише све, од медија до телефона и друштвених мрежа, организатори су изнели захтев да се заустави освајање Европе и уништавање европске културе и европског начина живота.

– Да ли ћемо дозволити да наша Србија и наша Суботица корачају тим путем? Морамо одлучно рећи „не“! Захтевамо од власти да поништи све споразуме који се косе са нашим Уставом. Морају да бране наше јужне границе и да их затворе да ни један емигрант без контроле и без докумената уђе у нашу земљу.

Захтевамо од власти да предузму све кораке за безбедност у Суботици и целој Србији, јер су грађани угрожени од страних лица, које зовемо емигранти, а не знамо ко су.

Забележено је много инцидената, пресрећу жене и децу. Тражимо да се ограничи кретање ових група док год се налазе у Суботици, околини, Војводини и целој Србији. Власт мора се на дневном нивоу да обавешта колико је мигранта ушло на територију Србије. Не можете их пуштати на наше улице, већ их сместите у одговарајуће објекте.

Такође, да ли је са медицинске стране урађена провера ових лица, јер је то опасност по целу земљу. Њихове групе се крећу као војне формације. Ако се ситуација не буде решавала, постоји опасност од инцидената, а то нико не жели. Желимо да мирним путем повратимо безбедност – рекли су организатори, док су окупљени узвратили повицима „хоћемо патроле“, „Србија, Србија“, „доле Влада“…

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

МУП: За време ванредног стања у Србију је ушла 344.231 особа

5 (1) За време ванредног стања, тачније од 13. марта до 6. маја 2020. године …

Ален Исламовић: Улазим у политику, јер нам због миграната прети тотални колапс у Бихаћу

5 (1) Бивши певач Бијелог дугмета Ален Исламовић потврдио је за Спутњик да улази у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *