РЕНТ А КОБРА: Кобре које су биле у пратњи Вућићевог брата нису његово службено обезбеђење већ су му ето залудни "правили друштво"

РЕНТ А КОБРА: Кобре које су биле у пратњи Вућићевог брата нису његово службено обезбеђење већ су му ето залудни „правили друштво“

0
(0)

Министар одбране Братислав Гашић изјавио је данас да војна полиција и војно-безбедносна агенција раде на расветљавању инцидента у коме је брат премијера Србије претучен током одржавања Параде поноса у Београду.

Гашић је новинарима рекао и да су припадници Кобри који су у том тренутку били са Андрејем Вучићем обезбеђење премијера Србије и да су му само правили друштво.

„Војна полиција и војно-безбедносна агенција раде на рашчишћавању тог немилог догађаја и док је истрага у току не желим о томе да дајем информације“, рекао је Гашић.

Он је додао да су Кобре, које су биле у пратњи брата српског премијера заправо обезбедјење Александра Вучића.

„То је обезбеђење премијера Србије које се Андрејем пошло до куће премијеровог оца и мајке, не као обезбедјење, већ као пратња, да не би због те ситуације прекјуче (Параде поноса) дошло до тога (инцидента), а дошло је до тога“, рекао је Гашић.

 

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ДОБРОДОШЛИ У ВУЧИЋЕВО ЗЛАТНО ДОБА: Плате повећане 6% док су цене намирница скочиле за 20%…

ДОБРОДОШЛИ У ВУЧИЋЕВО ЗЛАТНО ДОБА: Плате повећане 6% док су цене намирница скочиле за 20%…

4 (5) Док власти помпезно саопштавају вести о повећању плата, пензија и минималне зараде за …

ПОБУНА ИЛИ ПАКАО: Уз однарођену власт и однарођен врх цркве?

ПОБУНА ИЛИ ПАКАО: Уз однарођену власт и однарођен врх цркве?

5 (14) Истога дана када је устоличен Порфирије, нови српски патријарх, умро је Ђорђе Балашевић. …

6 Коментара

  1. Војска као приватно обезбеђење породице премијера Србије!!!

  2. SAM PREMIJER IZJAVIO DA JE NJEGOVO OBEZBEDJENJE BILO DA SU FINI MOMCI PRETUCENI SA NJEGOVIM BRATOM KO SADA LAZE?Vucic jel javno izjavio da nece biti gonjenja protiv zandarma.Kada obican gradjanin dobije tada se cuti posto su braca onda daj diciplinski juri.Sta ce vucicevom bratu premijersko obezbedjenje sve se namontira radi dizanje poena Brat zrtva zandarma kako da nije .Zandari radili svoj poso u ostalom pored samih zandarma pored nema drugih ljudi osim brace i obezbedjenja sve izrezirano da se ukalja jug srbije radi dizanja rejtinga.Tako ce motka da radi dok vam se digne narod Pederizam kosta ovaj narod skidaju nam plate,penzije motka ima da radi http://www.youtube.com/watch?v=PTXOffBV2V4

  3. Premijeru Rep.Srbije, po zakonu zakonu i podzakonskim aktima, kao i pravilnicima koji to deteljno opisuju, sleduje obezbedjenje iz MUP-a, u okviru kog postoji posebna Uprava i odeljenje za takve delatnosti.
    Kobre, po zakonu,samo obezbedjuju licnosti i objekte iz Vojske i Ministarstva Odbrane.

  4. DAJ GASICU GLISICU ILI TI GALICU NEK..AJ VISE NEGO VATAJ SE KERAMIKE I RADI TO STO ZNAS!!!!!

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend