Rежим крије од чега је у 2020. годину умрло 14% више људи у Србији а да није корона вирус!?
фото: Танјуг

Rежим крије од чега је у 2020. годину умрло 14% више људи у Србији а да није корона вирус!?

5
(4)

Странка слободе и правде (ССП) тражи од министра здравља Златибора Лончара да обавести јавност ко је одговоран зато што је у Србији 2020. преминуло 14% грађана више него 2019.године. Министар Лончар мора да прекине ћутање и заташкавање ове теме и дужан је да јавности саопшти да ли је у питању драстично већи број преминулих од короне него што је званично саопштено, или су људи умирали од других болести. Или је повећање броја преминулих настало зато што им држава и здравствени систем нису омогућили да се лече те су остављени сами себи и умирали у тишини, сами и остављени без лекарске неге.

Подсећамо да званични подаци, које је још 25. јануара објавио Републички завод за статистику (РЗС) кажу да је 2020.у Србији преминуло 114954 грађана наспрам 100963 у 2019., што је шокантно и никада забележено повећање стопе смртности од када постоји државна статистика. Шокантно је и то што је у децембру 2020., у пику епидемије, према истим тим званичним подацима повећање броја умрлих у односу на децембар 2019. било невероватних скоро 50%. Напомињемо да је овај драстичан раст броја преминулих на годишњем нивоу забележен само у Србији, док је у осталим европским земљама стопа смртности на нивоу из претходних година. Ови подаци су толико алармантни да захтевају анализу целог друштва и утврђивање одговорности због чињења или нечињења носиоца власти.

Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

„За шта тачно грађани Србије плаћају Кинезима 3,2 милијарде евра?“

„За шта тачно грађани Србије плаћају Кинезима 3,2 милијарде евра?“

5 (4) Народна странка затражила је данас од Владе Србије да објави детаље и услове …

Доста више тог млаћења празне сламе са специјалцима, СРБИЈИ треба АРМИЈА, корпуси, бригаде, ракетна артиљерија... (видео)

Доста више тог млаћења празне сламе са специјалцима, СРБИЈИ треба АРМИЈА, корпуси, бригаде, ракетна артиљерија… (видео)

5 (2) Јединице Војске и Полиције припремају се за здружену тактичку вежбу са бојевим гађањем …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend