fbpx

Режим забранио објављивање Билтена о пословању привреде је се јасно види да српска привреда умире док Вучић безобзирно лаже

0
(0)

БЕОГРАД – Демократска странка Србије саопштила је данас да је Агенцији за привредне регистре (АПР) из врха власти забрањено објављивање редовног Билтена о пословању привреде, јер садржи податке који демантују изјаве председника владе о опоравку и расту српске економије. Губитак Србије у 2014. био је преко милијарду евра.

Демократска странка Србије дошла је до тог Билтена АПР и он показује да је у 2014. години остварен негативни нето резултат пословања српске привреде од 1,1 милијарде евра, што је 4,28 пута већи губитак него што је био у 2013.години, када је износио 257 милиона евра, пише у саопштењу.

Из ДСС указују да подаци из тог необјављеног извештаја показују да је у 2014. остварен укупни нето добитак у износу од 3,4 милијарде евра и исказан укупни нето губитак у износу од 4,5 милијарди евра.

То је трећа година за редом, колико траје и власт Српске напредне странке, да српска привреда остварује негативне резултате пословања и убрзано уништава своју економску супстанцу, а председник Владе узвикује „да га је срамота колико нам добро иде“, наводе из ДСС.

Фонет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Мирослав Самарџић: Уколико не буде заустављен, СНС ће уништити Србију

4 (8) Србији предстоје тешки дани. Власт је компромитована и неспособна. Државни апарат је разорен, …

Србија у септембру остаје без задње државне банке, комплетан банкарски сектор у рукама странаца!

3.4 (5) ПОСЛЕ готово четири месеца од објаве да Нова Љубљанска банка – НЛБ купује …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *