Ричард Хас: Ако постамеричка ера има датум почетка - онда је то 6. јануар 2021.
Џо Бајден и Ричард Хас - још су весели фото: АП

Ричард Хас: Ако постамеричка ера има датум почетка – онда је то 6. јануар 2021.

4.5
(4)

* Шеф америчког савета за спољне односе Ричард ХАС, који је близак и са Хилари Клинтон и са Џоо Бајденом: „После овога се догодило у Конгресу САД, мало је вероватно да ће нас други гледати као раније, с поштовањем или бар са респектом

* Американолог Малек ДУДАКОВ: Демократе ће ради јачања своје власти проширити састав Врховног суда са 9 на 15 и учинити све што је потребно да сва додатна места заузму либерали.  Са истим циљем ће легализовати 10-11 милиона имиграната из латиноамеричких земаља и претворити их у своје бираче. Ићи ће и на повећање броја држава у саставу САД давањем одговарајућег статуса Порторику и Дистрикту Колумбија са градом Вашингтоном

* Дмитриј ДРОБЊИЦКИ: Агресивност либерала-демократа довешће до формирања нове деснице у САД која ће бити одлучнија и лишена сваке сентименталности… Неће Америка добити грађански рат попут оног 1861-1865 са јасним линијама фронта. Не. Биће то рат новог типа: рат сваког против свакога, са аренама сукоба унутар насеља

_______________________________________________________

ШЕФ утицајног америчког Савета за спољне односе  – Ричард Хас – назвао је драму у Конгресу САД знаком да Сједињене Државе почињу да деградирају и на међународном плану.

Хас је на свом налогу на Твитеру написао:

„Поматрали смо сцене за које никада нисам мислио да ћемо их видети у Сједињеним Државама. У неким другим престоницама – да, али не овде у Америци“.

И закључио: „После овога је мало вероватно да ће нас други гледати као раније, с поштовањем или бар са респектом. Ако постамеричка ера има одређени датум почетка – онда је то дефинитивно 6. јануар.“

Ричард Хас: Ако постамеричка ера има датум почетка - онда је то 6. јануар 2021.

Хас, који је доказани амерички хегемониста, сигурно има разлоге због говори о „постамеричкој ери“. Али, шта ће се догађати наредних месеци и година.

Американолог  Малек Дудаков уверен је да ће Џо Бајден и Демократска партија покушати да владају као да су САД монопартијска земља.

Ради тога ће проширити састав Врховног суда са 9 на 15 људи и учинити све што је потребно да сва додатна места заузму либерали.

Са истим циљем ће легализовати 10-11 милиона имиграната из латиноамеричких земаља, што ће омогућити пробијање тренутних изборних лимита и повећање броја присталица демократа.

Ићи ће и на повећање броја држава у саставу Сједињеним Државама, давањем одговарајућег статуса острву Порторико и Дистрикту Колумбија са градом Вашингтоном.

Таква реформа додала би демократама не само додатне бираче, већ и додатне сенаторе.

То им, уверен је Дудаков, неће проћи баш глатко.

Американолог Дмитриј Дробницки објашњава – зашто.

Ричард Хас: Ако постамеричка ера има датум почетка - онда је то 6. јануар 2021.

Америчка Антифа – улична војска `дубоке државе`

„Нова администрација мора се понашати прилично агресивно да би учврстила своју моћ. У супротном, прелазни избори 2022. постаће им тешки, а председничка кампања 2024. – још тежа. Агресивност либерала-демократа довешће до формирања нове деснице у САД која ће бити одлучнија и лишена сваке сентименталности. Уосталом, Американци ће почети да прилично брзо схватају шта се дешава у њиховој земљи. Америка је врло близу грађанског рата. Отуђење, бес и иритација републиканаца према демократама прелазе све границе.

– Републиканци ће, процењује Дробњицки, кренути путем расклимавања владајућег апарата. За то ће користити локалне и гувернерске изборе, као и низ полуга локалне самоуправе. То ће озбиљно ће погодити владајућу класу. не искључујем да ће шерифи у неким државама које држе републиканци одбијати да се повинују федералном законодавству. Буду ли имали подршку становништва – то ће САД додатно приближити грађанском рату. Само, то неће бити грађански рат попут оног 1861-1865 са јасним линијама фронта. Не. Биће то рат новог типа: рат сваког против свакога, са аренама сукоба унутар насеља. Пошто у САД нема јединственог система власти – то ће представљати стање грађанског рата за који нису потребна непријатељства великих размера. Довољно ће бити да државна машина изгуби функционалност, а то се може догодити у наредне две године“.

Факти

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ЏАБА ИМ ПРОПАГАНДА Готово половина здравствених радника у САД одбило вакцинацију!

ЏАБА ИМ ПРОПАГАНДА Готово половина здравствених радника у САД одбило вакцинацију!

4.7 (3) И ако се здравствени радници свакодневно боре с пандемијом коронавируса оптужујући „антиваксере“ за …

Популарни радио водитељ Дарко Митровић усред емисије дао отказ на Нова С јер су га рашчеречили због противљења вакцинацији

Популарни радио водитељ Дарко Митровић усред емисије дао отказ на Нова С јер су га рашчеречили због противљења вакцинацији

4 (4) Водитељ Дарко Митровић јутрос је уживо у програму док је ишла његова емисија …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend