fbpx

РИКОШЕТ ОТКРИВА: Тајне везе Хана, Гузенбауера, Тончева и коцкарске мафије?!

0
(0)

Фирма Novomatic, претходно Austria Gaming Industries, други у свету је по величини произвођач коцкарских односно слот машина или апарата. Оператер је и сарадник огромног броја казина за брзо и легално пљачкање наивних играча-коцкара који често сав свој иметак оставе у казинима на слот-апаратима, а најпознатији и најозлоглашенији сарадник им је ланац казина у власништву такође аустријске фирме Admiral који, према неким истраживањима, у својим казинима баждари своје слот-апарате на чак 98% узимања од укупног улога свих играча, што је брутална али, на жалост, легална пљачка наивних играча!

Власника фирме Novomatic створила је аустријска тајна служба БВТ. У најпрљавијим су пословима као што су дрога, проституција, коцка….

Дубоко у браку с њом су прљави делови српске ДБ, а у средишту сарадње је, према неким сазнањима, легендарни Ивица Тончев. Није само контроверзни Јоханес Хан из тог корупционашко-мафијашког света, ту је и фамозни Вучићев саветник Алфред Гузенбауер.

Рикошет ће сва своја сазнања о овом сплету политичко-мафијашке дружине да предочи домаћој и иностраној јавности али и пре свега Интерполу, Еурополу и америчком ФБИ.

Рикошет специјал

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

„Од ратног хероја постао бескућник“ – АДМИРАЛЕ,БРАТЕ СРБИНЕ ЗА КОГА СИ СЕ БОРИО!

0 (0) Пре неколико дана преузео сам и на мом профилу објавио тешку животну причу,боље …

Спорна и диплома Дачићевог „саветника за националну безбедност“ Ивице Тончева

0 (0) Ивица Тончев, саветник за националну безбедност премијера Ивице Дачића, на сумњив начин дошао …

Један коментар

  1. Mozete da zamislite sta sada sledi. Ovo je tek pocetak partije ciscenja, doslo vreme. Sta mislite odakle Rikosetu podaci? E, pa nicija nije do zore gorela.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *