РИКОШЕТ: Син Жељка Митровића гази Андреу Бојанић на пешачком прелазу и умало још једног човека! (видео)

Продукција „Рикошет специјал“ дошла је у посед снимка саобраћајне несреће у којој је Андреа Бојанић изгубила живот.

На снимку се види старији човек који је покушао да пређе улицу у Устаничкој јер је видео зелено светло на семафору за пешаке и људе који масовно прелазе улицу на обележеном пешачком прелазу јер је зелено светло на пешачком прелазу.

У том моменту, огромном брзином пролеће Александар Митровић у свом аутомобилу, поред тог човека, прегазивши умало и њега!


На снимку се јасно виде пешаци који прелазе улицу и реакција човека након гажења Андрее Бојанић, јер Митровић уопште није кочио нити је стао након гажења несрећне девојчице.

ЈЕДИНИ АУТОМОБИЛ КОЈИ СЕ КРЕЋЕ УСТАНИЧКОМ УЛИЦОМ У МОМЕНТУ НЕСРЕЋЕ ЈЕ АУТОМОБИЛ АЛЕКСАНДРА МИТРОВИЋА!

Овај снимак крунски је доказ кривице Александра Митровића уз додатну отежавајућу околност бежања са места почињене саобраћајне несреће у којој има лица која су изгубила живот кривицом несавесног возача, у овом случају Александра Митровића, сина медијског тајкуна Жељка Митровића, власника компаније „Пинк интернатионал“.

Рикошет

Актуелно

Савез за Србију: РЕМ не сме да буде још једна режимска испостава, већ под хитно мора да обезбеди пуну примену Закона о електронским медијима – најпре да казни РТС и РТВ и укине националну фреквенцију ТВ Пинк

Лидери Савеза за Србију одржали су ванредну конференцију за медије испред РЕМ-а и поручили да …

ЗАТВОРЕНО ПИСМО ЖЕЉКУ МИТРОВИЋУ: Одајем Вам признање што сте најгорем шљаму, олошу и глибу уступили…

Поштовани Жељко, Желим ово приликом да Вам од срца одам признање, јер сте успели оно …

5 Коментара

  1. мора бити кажњен, по важећим законима. а и обичајним……………..

  2. Само глава за главу.

  3. Za sada im se može.Da li shvataju da će im jednog dana doći kraj.Sve što rade rade protiv sebe i verujem da kada budu pali da će scenario u najmanju ruku biti Rumunski s’ tim da braća nisu sama na listi za robije ili nešto gore.Ovoliko bezobrazluka, arogancije,suspendovanja institucija, samovolje i klasicne kradje nije bilo nikada.Da li misle da će zadržati ovo što su pokrali.

  4. Gledajući snimak vidim da je svedoka bio MASA!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons