Рон Пол позвао Трампа да стави тачку на корона-репресије и врати Американцима посао и слободу

5
(5)

* Познати политичар-републиканац поручио шефу државе: «После неколико недеља обавезног `боравка код куће` и потпуног гашења америчке економије због коронавируса, ова самоуништавајућа хистерија мора престати –  морамо се вратити на слободу и слободи која нам је пружила толико могућности као Американцима»

*  Од лекара се тражи да класификују „могући –Covid-19“ или „вероватни Covid -19“ као смртоносни Covid-19. Можда то објашњава опадање смрти од упале плућа ове године и истовремени скок  смрти од Covid-19

Наша земља је много мање изложена ризику од коронавируса него деловању хиљада малих и великих ауторитараца који изненада показују мишиће широм земље.  Председник Трамп би добро учинио да оконча ово смешно затварање како би Американци могли наставити да живе своје животе и да се врате на посао

____________________________________________________________________________

Аутор: Рон ПОЛ, дугогодишњи конгресмен из Тексаса, републиканац, лекар по занимању

ЗА МИЛИОНЕ хришћана Ускрс је време да славе васкрсење Исуса Христа. Други могу да прославе долазак пролећа и обећање новог живота.

Без обзира на нечије уверење, после неколико недеља обавезног „боравка код куће“ и потпуног гашења америчке економије због коронавируса, ова самоуништавајућа хистерија мора се завршити и морамо се вратити на слободу и слободи која нам је пружила толико могућности као Американцима.

Да бисмо то учинили, прво бисмо требали схватити да велики део хистерије стварају мејнстрим медији који су одавно дали приоритет сензационализму у извештавању.

Владини бирократи такође преувеличавају претњу и чини се да уживају у моћи и контроли коју им уплашени људи вољно предају.

Један «бирократа коронавируса“ чак нам је рекао да више не можемо ићи у продавницу! Дакле, требало би да гладујемо?

Свакако је могуће веровати да овај вирус може бити опасан, на шта истовремено указује то да се у нашем друштву предузимају радикални кораци – наређења за боравак код куће, активирање де факто ратног закона итд. – са врло мало знања колико је смртоносна ова болест. ЦДЦ је 24. марта објавио упозорење да лекари треба да класификују „могући –Covid-19“ или „вероватни Covid -19“ као смртоносни Covid-19. Можда то објашњава наизглед опадање смрти од упале плућа ове године и истовремени скок  смрти од Covid-19, како су извештавали неки истраживачи.

ББЦ је прошле недеље известио да се „тренутно у САД свака смрт пацијента са Covid-19, без обзира на то што лекар сматра да је директни њен узрок, у јавном извештају рачуна као смрт од Covid -19“.

       Да ли то звучи као научно релевантан начин утврђивања колико је Covid-19 стварно смртоносан?

Оно што је најопасније, иако ће овај вирус временом нестати, то је напад на наше грађанске слободе који вероватно неће бити преокренут.

Од овог тренутка, кад год локални званичници, званичници округа, гувернери држава или федералне бирократе одлуче да постоји разлог да суспендују Устава, они неће оклевати.

Свако ко оспори суспензију Устава „за наше добро“ биће означен као „непатриота“ и можда ће чак бити пријављен властима.

Већ смо видели `вруће линије` широм земље како Американци пријављују друге Американце који се усуђују да изађу напоље да уживају на сунцу и подижу заштиту против коронавируса помоћу витамина Д.

Речено нам је да влада оправдава укидање Устава, јер смо у ванредној ситуацији коју је проузроковао вирус Covid -19. Али,  зашто ли људи заборављају да је сам Устав написан и усвојен док смо били у „ванредној ситуацији“?

Зар уставни законодавци нису додали 11. амандман на Предлог закона о правима, указавши: „Узгред, ништа од овог се не рачуна ако се разболимо“?

Наравно да не! Они који су писали наш Устав схватили су да та права не даје влада, већ наш Творац.

Дакле, никада није било питање када и под којим условима та права могла да буду суспендована: влада уопште није имала овлашћења да их суспендује јер јој то није одобрено.

Наша земља је много мање изложена ризику од коронавируса него деловању хиљада малих и великих ауторитараца који изненада показују мишиће широм земље.

Председник Трамп би добро учинио да оконча ово смешно затварање како би Американци могли наставити да живе своје животе и да се врате на посао.

И, требало би да се Американци сете тирана који су их закључали кад следећи пут крену ка гласачкој кутији.

Захтевамо да се ово оконча како бисмо васкрсли америчку економију, живот и своје слободе!

         (The original source of this article is The Ron Paul Institute for Peace and Prosperity

         Copyright © Rep. Ron PaulThe Ron Paul Institute for Peace and Prosperity, 2020)

Факти

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Републички завод за статистику: Пад БДП-а Србије у другом кварталу 6,4 одсто

5 (4) Привреда Србије је у другом тромесечју забележила пад због пандемије корона вируса и …

Ко најбрже долази до посла, и за којим занимањима је појачана тражња током пандемије

5 (2) На тржишту рада постоји стабилност, рекао је за РТС директор Националне службе за …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *