РТС претплата поскупљује на 220 динара!

0
(0)

ТАКСА за јавне сервисе Радио-телевизија Србије (РТС) и Радио телевизија Војводине (РТВ) од следеће године износиће највероватније 220 динара.

Повећање накнаде са 150 на 220 динара предвиђено је предложеним изменама Закона о привременом уређивању начина наплате таксе за јавни медијски сервис, које су ушле у скупштинску процедуру.

Уколико нови пропис буде усвојен у предложеном облику, грађани ће после 1. јануара добити за 70 динара увећане рачуне за електричну енергију, што је прво поскупљење ТВ таксе од 31. децембра 2015. године. Измене закона предвиђају да се јавни сервиси РТС и РТВ финансирају из таксе, а делимично и из државног буџета, закључно са 31. децембром 2020. године.

Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Струја ће поскупети иако ЕПС и са овом ценом остварује зараду

5 (1) Последњег дана овог месеца, а то је петак, 31. јул, надлежни у Србији, …

Струја поскупљује од 1. септембра: Ево колико ће бити виши рачуни грађана

5 (2) Од 1. септембра струја у Србији највероватније ће поскупети у опсегу од 7,7 …

6 Коментара

 1. buljo-sevici ce za ne dugo zavrsiti u klozetima beogradskim gde ce svoje drustvo traziti a ne necim upravljati i narod prevaspitavati. PU

 2. ТВ претплата поскупљује на 220 динара месечно. Разлог треба тражити у чешће саопштавања повећања пензија, чешћа лагањ. Пензионери нису још увек потрошили пензије веће но икад, а стиже нова бајколаж, двократну исплату од по 3000 динара? ΛV, народ ти више не верује ништа, па ни ова твоја надри нагађања о помоћи пензионерима једном од 3000 па још једном 3000 динара до краја године. Буди нормалан, ако јеси, ко да ти верује. Зашто ниси ту помоћ ујединио, ујединићеш је као што си повећао пензије за 8,8 до 13,3%. Прилично си сазрео да лажеш старије од себе, а они ти више ништа не верују. Срамото, уоквири једном те твоје небулозе у закону, идиоте! Молим те, ту помоћ намењеној мени пребаци себи, сиротињо бедна у мозгу.

 3. Malo je poskupelo trebalo je barem duplo.

 4. Кишовито без падавина

  Габогда и ти гледао РТС.
  Ено погледај само твоју јучерашњу и данашњу временску прогнозу.
  Ништа није боља од актуелних политичких лажурија.
  Свака баба може боље да прогнозира време и дуље него РТС заједно са РХМЗ, који кажу да нема поуздане прогнозе али од тога ипак у РТС-у живи читава чета фолираната.
  Биће лепо, ако не буде ружно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend