Са оваквим ПОЛИТИЧКИМ ОТПАДОМ као кандидатима изгубили сте изборе пре него што сте на њих изашли!

Са оваквим ПОЛИТИЧКИМ ОТПАДОМ као кандидатима изгубили сте изборе пре него што сте на њих изашли!

Све је јасније да ће део опозиције око ССП, ДС и НС изаћи на изборе 3. априла и то са заједничком листом. Према сазнањима листа “Нова”, та коалиција ће највероватније имати нестраначког кандидата за градоначелника Београда, док се као кандидат за председника помиње Здравко Понош, потпредседник НС. Наш извор наводи да би функционерка ССП Мариника Тепић требало да буде носилац листе на парламентарним изборима.

Заједнички излазак на изборе ССП Драгана Ђиласа, ДС, НС Вука Јеремића, ПСГ и ПзП још није до краја договорен, али је све извесније да ће се то догодити. Како наводи извор “Нове”, на изборима за Београд, где постоје и највеће шансе да са власти падне СНС, тај део опозиције ће највероватније имати нестраначког кандидата за градоначелника.

Наводно се већ зна и ко би то могао да буде, али поменуте опозиционе странке још нису спремне да са именом излазе у јавност.

Са друге стране, не постоје конкретни договори око кандидата за председника државе. Међутим, у том контексту се помиње Здравко Понош, потпредседник НС. Ипак, у странци коју предводи Вук Јеремић нису донели одлуку о томе.

На питања да ли је тачно да ће Понош кандидовати за шефа државе, из ове странке су одговарали да имају више могућих кандидата за ту функцију.

Лист “Нова” покушао је јуче да контактира Поноша, али је био недоступан. Он је пре неколико недеља, гостујући у “NewsMax Adria”, рекао да на ту тему није било разговора и додао да би опозиција прво требало да се договори да тражи заједничког кандидата.

Нова.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Предраг Поповић: Српска опозиција постала је опозиција против грађана Србије

Предраг Поповић: Српска опозиција постала је опозиција против грађана Србије

Држава је опљачкана и растурена, а народ је препуштен на милост и немилост ментално поремећеном …

Проф. др МИЛО ЛОМПАР: Избори нису решење

Проф. др МИЛО ЛОМПАР: Избори нису решење

Избори су потребни властима и страним чиниоцима, јер је за њих боље да дубоко штетне …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *