Саопштење ветерана о покушају саботирања њиховог протеста који траје већ преко 100 дана

Саопштење ветерана о покушају саботирања њиховог протеста који траје већ преко 100 дана

4.3
(6)

Врло је симптоматично да се сваки пут кад се направи корак напред према циљу да се изборимо да борац напокон буде поштован онако као заслужује, одређени број људи са протеста се побуни и покуша да нас врати пет корака у назад ширећи дезинформације у вези оних који су у кампу.

То никад нису људи који су сваки дан овде у кампу, јер они знају све и виде све што се ради колико се боримо и колико се жртвујемо да би смо се изборили да свима буде боље.
Увек то буду људи који су ретко у кампу, дођу, буду ту преко дана евентуално преспавају и оду, јер не могу да издрже да овде буду данима, што због личних обавеза или здравља или било чега другог и онда почињу теорије завере…

Нису то само случајности, јер су ти људи апсолутно свесни да изношењем таквих ставова у јавност они умањују број људи који подржава нашу борбу! Свесно и намерно то све раде!

Ширењем таквих дезинформација они буквално раде на томе да се протест угаси и да закон буде усвојен онакав како га је министарство предложило.
Кад је направљен први велики протест (напредак ка остварењу циља) одмах је уследио напад лажних оптужби, сада када је направљен други велики напредак, кад је напокон започет разговор са председником, опет се дешава исти напад на протест (овај пут неки нови људи) опет се износе лажи и полу истине.

Све у циљу како би се извршио притисак на нас који смо истрајни у својој намери, да не молимо него захтевамо да закон буде добар!
Више је него очигледно да је све синхронизовано и добро испланирано, да нас деморалишу да би смо одустали од борбе за права ветерана, као што су и они одустали!
На основу њихових изјава, јасно је да њима није најбитније да борци напокон добију своја права, већ да су за њих битне неке друге ствари и да су они спремни да жртвују права свих бораца зарад нечега другог.

Ми нећемо одустати од јасно зацртаних захтева на почетку протеста, нећемо поклекнути пред увредама и клеветама наших сабораца са ратиша и са протеста!
Нећемо одустати и повући се пред овом добро организованом диверзијом која има за циљ да угуши овај протест и борбу за борачка права.

Настављаљмо борбу за права свих ветерана, нема повлачења, нема предаје.

Ко год да стоји иза свих ових напада погрешио је, ако мисли да овакве ствари могу да нас поколебају и натерају да одустанемо од борбе коју смо започели.

Србија је вечна док су јој деца верна!
Живела Србија!!!

На бранику отаџбине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Београдска рација, 2021.

Београдска рација, 2021.

4.8 (15) Идиотизам пропадајућег режима је 1.априла био окачен на најистакнутијем месту, да га сви …

Београдски студенти у колу: Неће Гара да прими вакцину! (видео)

Београдски студенти у колу: Неће Гара да прими вакцину! (видео)

5 (1) Одзив студената за вакцинацију је јако низак, што потврђује и снимак на којем …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend