Мило Ђукановић у Мајами летео авионом чији је власник нарко дилер
фото: ЦДМ

Мило Ђукановић у Мајами летео авионом чији је власник нарко дилер

Демократски фронт позвао је надлежне у Генераланом секретаријату Владе Црне Горе и Председништва да саопште колико је новца утрошено за новигодишњи и божићни боравак у Мајамију председника Мила Ђукановића, његове супруге Лидије и још једног броја особа њима блиских. Наводе да је потребно обавестити јавност да ли се радило о приватној или државној посети.

– Да ли је Мило Ђукановић ово прекоокеанско путовање реализовао у складу са правилником Генералног секретартија Владе и Председништва? Да ли је, како је то инсистирало СДТ у суђењу за „државни удар“, Мило Ђукановић тражио сагласност Председништва ДПС-а, или неког другог државног органа, да би могао реализовати ово путовање? Да ли је потписао налог за службено путовање и подигао дневнице, питају из ДФ-а.

Овај политички савез тражи одговор и од Агенције за ваздухопловство, за које је потребе 29. децембра, у периоду од 16 до 20 сати, авион марке „Леарјет 45“, у власништву Авиосервиса Генералног секретаријата Владе, коришћен на релацији Подгорица –Париз (Бурже).

-Да ли је у Буржеу дошло до преседања Мила Ђукановића, Лидије Ђукановић и јопш једног броја њима блиских лица? Да ли је за прелет до Мајамија, као крајњег одредишта брачног пара Ђукановић, из Буржеа коришћен „Боинг“ са 27 седишта? Или је коришћен приватни авион марке „Боинг“ са 27 седишта, у власништву Пола Пуе, који, по подацима ФБИ, слови за високо рангираног члана кинеске мафијашке организације, „Тријаде 14-К“, која је одговорна за шверц дроге великог обима широм света, углавном хероина и опијума из Кине или Југоисточне Азије.

– Уз ово, јавности су још свежа сећања на слична путовања брачног пара Ђукановић у Сен Тропе, у организацији професора Душка Кнежевића, и у Дубаи, као и минуси на кредитним картицама, које је покривао Кнежевић, златни спонзор ДПС-а. Оно што је сасвим извесно јесте да је авионски лет плаћен средствима пореских обвезник, истих оних грађана који већ скоро месец дана, носећи иконе светаца, из ноћи у ноћ преплављују улице црногорских градова, уз јасну поруку: „Не дамо светиње!“. А Ђукановић, попут јужноамеричког диктатора, опијен тридесетогодишњом диктатуром, наставља своје институционалне оргије, а нико од блиских му пријатеља, који су и били с њим у Мајамију не саме да му каже да се крај приближио – поручују из ДФ-а.

Новости.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Ви из ЕУ већ деценијама политички подржавате шефове мафија са Хелма који вам ЕУ заузврат пуне са мигрантима, кокаином и хероином!

Ви из ЕУ већ деценијама политички подржавате шефове мафија са Хелма који вам ЕУ заузврат пуне са мигрантима, кокаином и хероином!

Вучић и Ђукановић су се узајамно подржавали, што је резултирало заједничким пријатељствима са контроверзним људима …

Милови терористи пуцали на полицију: РТЦГ објавила снимак употребе ватреног оружја на Цетињу (видео)

Милови терористи пуцали на полицију: РТЦГ објавила снимак употребе ватреног оружја на Цетињу (видео)

Радио- телевизија Црне Горе (РТЦГ) објавила је аудио снимак на којем се чује комуникација шефа …

3 Коментара

  1. Црногорски Ескобар.

    • Имамо ми у Србији још ГОРЕГ Ескобара.
      Примарно је да се њега прво решимо, па тек онда да гледамо у туђе двориште.

  2. Kako je kolibu acu ostavijo?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *