„Шарчевић затворио своју школу, а друге кажњава што то чине“

5
(4)

Вучићев министар просвете, Младен Шарчевић је још једном показао сву бахатост и лицемерје напредњачке власти. У основној школи „Руђер Бошковић“ где је Шарчевић истакнути сувласник, а мимо званичне одлуке владе чији је члан, донето је решење о обустави наставе.

То Шарчевићу ништа није сметало да најави санкције и запрети директорима гимназије у Чачку и ОШ „Мика Петровић Алас“ из Београда који су, како је навео, мимо процедуре донели одлуку о затварању школе. Очигледно једна процедура важи за Шарчевића и његову школу, а за остале искључиво оно шта Шарчевић каже.
Министар просвете Младен Шарчевић Министар просвете Младен Шарчевић

Пошто је струка нешто нашта се стално позивају премијерка и председник, поставља се питање има ли неко уопште стручан ко може овакве апсурде да разјасни. Или је сасвим довољно рећи да је Шарчевић посебно заштићен, јер је управо његову тек затворену школу похађао Вучићев син.

Уосталом, ко би нормалан трпео његове сталне несувисле испаде у јавности. Права струка сигурно не. Kао што је бојкот најбоље показао ко је ко на опозиционој сцени, тако је појава короне открила сву неспособност и незнање којима обилује ова власт. Шарчевић је само један од доказа да буквално свако у Србији може бити министар просвете. Наравно, ако је добар са Вучићем.

Срђан Шкоро, Директно.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

НЕСТОРОВИЋ ОПЕТ КОНТРИРА СВИМА! Тешко ће пронаћи ВАКЦИНУ за коронавирус!

3.9 (7) Доктор Бранимир Несторовић не дели оптимизам светске јавности да ће ускоро бити пуштена …

Kорона коштала Србију 510.000 радних места са пуним радним временом

5 (4) Пандемија вируса корона највише је погодила мала предузећа у Србији и довела до …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *