Америке

Роберт Кенеди-Млађи до „прљавих гаћа“ поводом короне скинуо Фаучија, фармакомафију и Бил Гејтса

* У продаји преко Amazon његова књига одмах постала бестселер, а у њој директно оптужује Ентонија Фаучија, главног у САД за пендемију и вакцинисање, да од момента појаве Covid-19 реализује „гнусне стратегије – од фалсификовања науке до саботирања свих  препарата и лекова који би доносили мању зараду. Чак је суров: „Фаучи се не бави јавним здрављем – он је бизнисмен који свој државни положај користи за богаћење својих фармацеутских партнеракао и за ширење свог утицајапа је постао најмоћнији и најдеспотскији лекар у историји

Фаучија оптужује и да стоји иза методологије утврђивања заражавања и смртности која је број умрлих од короне надувала за целих 525 одсто. Наводи да је саму методологију разрађивао Нил Фергусон са Краљевског колеџа у Лондону, а финансирала Фондација Била и Мелинде Гејтс. Та методологија је, поред осталог, оправдавала хистерију изолација  по целој планети

Кенеди подробно описује како је тандем Фаучи-Гејтс уложио “милијарде долара америчких пореских обвезника и суме ослобођене пореза у платформу мРНК за вакцине, која треба да им омогући да брзо производе све нове и нове модификације вакцина за борбу против све нових сојева короне. Он упозорава да Big Pharma жели да човечество дође до трајне зависности од  двогодишњих или бар трогодишњих вакцинација

* У глави 12 своје књиге, са насловом „Ембрион игре“, која бави се америчким биолошким оружјем, он нарочито апсотрофира Роберта Кадлеца кога сматра „најзаразнијим по  националну безбедност САД. Тврди да је Кадлец тесно повезан са  шпијунским агенцијама, великим фармацеутским компанијама, Пентагоном и различитим партнерима америчких оружаних снага, али и са Фучијевим инвестицијама у  експерименте са “појачаним функцијама” који су у стању да стварају „пандемијске супербактерије“

Глава Кенедијеве књиге  „Ембрионалне игре“ наводи на закључак да су америчка и британска шпијунажа скривено, али доминантно присутне у свему поводом Covid-19. Добра илустрација за то је WellcomeTrust – британска верзија Фонда Била и Мелинде Гејтс… Председник WellcomeTrust од 2015-те до 2020-те била Елза Менингем-Булер, дама која је тада била директор MI5

____________________________________________________

РОБЕРТ Ф.Кенеди-Млађи објавио је књигу „Прави Ентони Фаучи: Бил Гејтс, Big Pharma и Глобални рат против Демократије и Јавног здравља“.

Иако би заслуживала да се њоме баве сви светски медији – окружена је безмало потпуном тишином и диригованим игнорисањем.

Критичар-опоненти чак покушавају да га дисквалификују као чудака који тргује својим светски познатим презименом.

Успели су да Instagram трајно уклони његов налог. Тобоже због лажних тврдњи о коронавирусу и вакцинама.

Упркос томе, Кенедијева књига, мада се појавила тек пре неколико дана, на Amazon-у се котира као топ-хит.

РФК-Млађи је председник управе и главни правни консултант организације за заштиту  здравља деце.

Кенеди процесе у свету, посебно на Западу, описује као “нарастајући тоталитаризам” који се служи “масовном пропагандом и цензуром, организованом пропагандом терора, манипулацијама науком, гушењем јавних дебата, оцрњивањем сваког другачијег мишљења и применом силе за спречавање протеста.

Роберт Кенеди-Млађи до „прљавих гаћа“ поводом короне скинуо Фаучија, фармакомафију и Бил Гејтса

Он деловање доктора Фаучија сматра важним стубом-носачем у планираној милитаризацији и монетизацији медицине, што означава као токсични процесс који усмеравају Big Pharma, Крупни технолошки, војни и обавештајни системи, а подржавају водећи западни медији.

РФК-Млађи указује да се великим победницима у процесима који су у току сматрају  Велике финансије, Big Pharma, Велике технологије и Велике базе података сконцентрисане у Силиконској долины.

RFK-Млађи наводи да је Фаучи већ пет деценија Велики фармацеутски агент који одржава “сложену мрежу финансијских веза  између фармацеутских компанија и америчког Националног института за алергије и инфекционе болести (NIAID). Чак тврди да су Фаучи и његови сарадници NIAID претворили фирму-кћерку фармацеутске индустрије.

Он директно оптужује Фаучија да од момента појаве Covid-19 реализује „гнусне стратегије – од фалсификовања науке до саботирања свих  препарата и лекова који би доносили мању зараду.

Кенеди је чак суров: „Тони Фаучи се не бави јавним здрављем – он је бизнисмен који свој државни положај користи за богаћење својих фармацеутских партнера, као и за ширење свог утицаја, па је постао најмоћнији и најдеспотскији лекар у историји“.

Фаучија оптужује и да стоји иза методологије утврђивања заражавања и смртности која је број умрлих од короне надувала за целих 525 одсто.

Наводи да је саму методологију разрађивао Нил Фергусон са Краљевског колеџа у Лондону, а финансирала Фондација Била и Мелинде Гејтс. Та методологија је, поред осталог, оправдавала хистерију изолација по целој планети.

Кенеди приписује канадском истраживачу  вакцина – доктору Џесики Роуз – оптужбу да је Фаучи имао једну од кључних улога у брисању самог појма природног имунитета, а да је то издејствовао упркос томе што је чак и СЗО током 2020-те признала да су људи са здравим имуним системом изложени минималном ризику да умру од Covid-19.

У књизи наводи и да је Пјер Кори, председник Алијансе за пружање неодложне помоћи FrontLine Covid-19, био међу онима који су осудили Фаучијев метод рада који даје примат „техничким вакцинама, не остављајући никаквог места за лекове ефикасне против Covid-19: “Апсолутно је шокирајуће да он није препоручио ни амбулантну помоћ, чак ни витамин D.”

Роберт Кенеди-Млађи до „прљавих гаћа“ поводом короне скинуо Фаучија, фармакомафију и Бил Гејтса

Бил Гејтс

Клинички кардиолог Питер Макалоу и његов тим лекара истестирали су ивермектин и тврде да је и у Бангладешу показао сјајне резултате, а проверили су и азитромицина, цинка, витамин D и витамина C.

Макалоу упозорава да Фаучи ни до данас  није објавио ништа о томе како лечити пацијенте са Covid-19.

Макалоу чак оцењује: “Цео здравствени систем је покушавао да осујети свако лечење Covid-19 и да све лекаре који су говорили да су у томе имали успеха натера да заћуте. Тако је цела генерација лекара напросто престала да се бави медицином”.

РФК-Млађи у книзи тврди оригиналних истражива како се борити са Covid-19 нема и због зависности хваљених америчких научника од од милијарди долара које добијају од Националног института здравља, па су се бојали да не наљуте Фаучија.

Кори и Макалоу су специјалисти Frontline за Covid-19, а тврде да је у САД до 80 одсто смрти од  Covid-19 последица Фаучијеве репресије против раног лечења болести и непатентираних лекова.

Кенеди у књизи износи и како је Big Pharma  радила на уништавању хидроксихлорохина (HCQ) помоћу истраживача-најамника које је финансирала осовина Гејтс-Фаучи.

Посебно наглашава да је Гејтс већ и пре 2020-те фактички контролисао цео апарат СЗО, као њен највећи финансијер после владе САД (пре него што је Трамп Америку извео из СЗО). И да је ту „светску“ организацију искористио за потпуно дискредитовање HCQ.

Књига се бави и са Lancetgate.

Реч је о афери која је избила када су два водећа научна журнала света – TheLancet и Медицински журнал Нове Енглеске –  објавили преварантско истраживање засновано на непостојећој бази података.

Само неколико недеља касније су оба морала да опозову то „истраживање“. Не објснивши како су у тај скандал били увучени. Кенеди, међутим, указује да је та превара имала сасвим одређени циљ, прецизирајући да је за велике фармацеутске компаније главни приоритет било уништавање  HCQ и ивермектина (IVM).

Ивермектин је јефтини конкурент скупог молнупиравира који производи Merck.

Кенеди подробно описује како се догодило да тандем Фаучи-Гејтс уложи “милијарде долара америчких пореских обвезника и суме ослобођене пореза у платформу мРНК за вакцине, која треба да им омогући да брзо производе све нове и нове модификације вакцина за борбу против све нових сојева короне.

Он упозорава да Big Pharma жели да човечество дође до трајне зависности од  двогодишњих или бар трогодишњих вакцинација.

Роберт Кенеди-Млађи до „прљавих гаћа“ поводом короне скинуо Фаучија, фармакомафију и Бил Гејтса

Роберт Кадлец

И указује да ће анализа података о клиничким тестирањима вакцине Pfizer изазвати безброј чуђења.

Макалоу тим поводом истиче: „Клиничка испитивања су показала да вакцине снижавају апсолутни ризик од обољевања за мање од 1 одсто и да нису у стању да утичу на сузбијање епидемије.  То је математички немогуће“.

Кенеди указује да Гејтс описује филозофију свог фонда као “филантрокапитализм”. И наглашава да се ради о стратешки прорачунатој филантропији јер капитал његовог фонда, као и Гејтсово лично богатство, расту великом брзином.

Фонд Била и Мелинде Гејтс инвестира у фармацеутске, прехрамбене, аграрне, енергетске,  телекомуникационе и глобалне технолошке компаније.

Остварује значајну фактичку контролу над међународним институцијама здравства и пољопривреде и многим главним медијима.

Фонд држи корпоративне акције и обвезнице у компанијама Pfizer, Merck, GSK, Novartis и Sanofi, а такође има важне позиције у Gilead, AstraZeneca и Moderna.

Кенеди подробно објашњава како Гејтс контролише СЗО чији је највећи директни донатор са 604,2 милиона долара за 2018-2019.

Наводи и да је Гејтс још 2011. године рекао: “Све 183 државе чланице СЗО треба да вакцине одреде за централни сегмент својих здравствених система“.

Већ наредне године је Светска здравствена асамблеја – која усмерава деловање СЗО – утврдила Глобални план вакцинација који је разрадио (ко би други?!) Фонд Била и Мелинде Гејтс.

Тај Фонд такође контролише Стратешку  консултантску експертску групу (SAGE) која је водећа група СЗО за вакцине, као и најважнију Алијансу ГАВИ (раније се звала Глобала алјанса за вакцине и имунизацију), која је други највећи  донатор СЗО.

А ГАВИ је Гејтсово државно-приватно партнерство” које, у суштини, обезбеђује масовне продаје вакцина крупних фармацетских компанија сиромашним земљама.

Британски премијер Борис Џонсон пре три месеца је изјавио: „ГАВИ – то је нови НАТО”.

Мало ко и на Истоку и на Западу зна да је управо Гејтс 2017-те лично изабрао Тедроса Адханома Гебрејесуса за генералног директора СЗО иако нема медицинско образовање, а и оно које има – прилично је сумњиво.

Доктор Вандана Шива, један од водећих бораца за људска права у Индији, оценио је:

„Гејтс је окупирао СЗО и претворио је у  инструмент личне власти и њоме диригује са циничном амбицијом да увећава добит фармацеутских компанија. Разрушио је инфраструктуру јавног здравства у целом свету. Он је у свом интересу приватизовао наше здравствене и прехрамбене системе“.

Кенеди у глави 12 своје књиге, са насловом „Ембрион игре“, бави се америчким биолошким  оружјем и нарочито апсотрофира Роберта Кадлеца кога сматра „најзаразнијим по  националну безбедност САД.

Роберт Кенеди-Млађи до „прљавих гаћа“ поводом короне скинуо Фаучија, фармакомафију и Бил Гејтса

Тврди да је Кадлец тесно повезан са  шпијунским агенцијама, великим фармацеутским компанијама, Пентагоном и различитим партнерима америчких оружаних снага, али и са Фучијевим инвестицијама у  експерименте са “појачаним функцијама” који су у стању да стварају „пандемијске супербактерије“.

Фаучи категорички пориче да је подстицао такве експерименте.

Кадлец је 1998-ме написао за Пентагон интерни стратешки документ којим је пропагирао улогу пандемијских патогена као  „скривеног оружја које не оставља отиске прстију“.

DARPA је структура повезана са Пентагоном која је измислила Интернет, а финансира и истраживања у области биолошког оружја.

DARPA се може звати и анђелом-инвеститором Пентагона јер је створила и GPS, невидљиве бомбардере, метеоролошке сателите, дронове…

Управо је DARPA 2017-те усмерила 6,5 милиона долара преко Алијансе за еколошко здравство Питера Дашчака у финансирање  радова на “појачавању функција” у лабораторији у Вухану, што је био додатак истим експериментима у Форт-Детриксу.

Кенеди доказује да је са вакцинама све почело у зиму 2001-ве и гледањима у Пентагону на вакцине као на потенцијално биолошко оружје.

Указује да су лидери свих држава време ове пандемије искористили за јачање сопствене власти и увођење ограничаења: од ношења маски до обавезног проверавања температуре тела онима који улазе у супермаркете и аутобуске станице.

Кенеди-Млађи наводи да су средином 2017-те Фонд Рокфелера и intel практично крунисали Била Гејтса као главног финансијера у бизнису моделовања пандемија.

Он указује да је у време одржавања самита G20 у Немачкој 2017-те респираторни вирус MARS случајно доспео у Кину. Том вирусу је било намењено да се шири са великих пијаца из земње веома налик Кини.

Све је утолико интригантније што су два модератора MARS била веома блиска са Фондом Била и Мелинде Гејтс.

Један од њих је Дејвид Хејман који је у Савету директора Фонда Мерје у САД седео заједно са  генералним директором Moderna, а BioMerieux је француска компаније која је саградила лабораторију у Вухану.

       Потом се 2017-те појавио SPARS Центру безбедности здравља Џона Хопкинса.

Фонд Била и Мелинде Гејтс је један од главних спонзора Школе за јавно здравље Џона Хопкинса Блумберга.

SPARS је 2017. било намењено да изазове пандемију коронавируса која ће трајати од 2025-те до 2028-ме

Кенеди оцењује да је то било „невероватно тачно предвиђање пандемије Covid-19”.

Роберт Кенеди-Млађи до „прљавих гаћа“ поводом короне скинуо Фаучија, фармакомафију и Бил Гејтса

Гејтс је 2015-те упозорио на глобалну пандемију.

Експерт за биолошко оружје – поменути Питер Дашчак – био је доведен на трон као главни преко кога ће ићи грантови за финансирање истраживања. Поред осталих: и у Лабораторији биолошке безбедности Вуханског института вирусологији.

Жељена инфекција, коју је контролисао  Кадлец, догодила се – након осам месеци  планирања – у августу 2019-те године.

Фаучи је у то време учествовао у  „функционалној вежби“ на којој је представљао  NIH, заједно са Робертом Редфилдом из CDC и неколико чланова Савета за националну безбедност.

„Ратна игра“ је, како се претпоставља, изведена тајно, али широм САД.

Круг учесника је веома велики јер су у игру била укључена и индијанска племена и владе америчких округа.

Кулминациона тачка Гејтсовог пандемија-шоу био је, нема сумње, Event 201 из октобра 2019-те- догађај уприличен само три недеље пре него што је америчка шпијунажа посумњала да је епидемија Covid-19 почела у Вухану.

Event 201 био је посвећен глобалној пандемији коронавируса.

Глава Кенедијеве књиге  „Ембрионалне игре“ наводи читаоца на закључак да су америчка и британска шпијунажа скривено, али доминантно присутне у свему поводом Covid-19.

Добра илустрација за то је WellcomeTrust – британска верзија Фонда Била и Мелинде Гејтс – која је побочни продукт GlaxoSmithKline, компаније из Big Pharma. То је потврда брака између Велике фармацеутске компаније и једне западне обавештајне службе.

Председник фонда WellcomeTrust од 2015-те до 2020-те била Елза Менингем-Булер, дама која је тада била директор MI5.

Она је такође од 2001-ве била председник Краљевског колеџа.

На основу свега се да закључити да Фаучи и компанија верују да добијају рат и да немају намеру да се зауставе до коначне победе.

Факти

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!