Синдикат полиције: У бирачким списковима преко 1.700.000 непостојећих гласача!

0
(0)

ПОЗИВ ГРАЂАНИМА, ПОЛИЦИЈСКИМ СЛУЖБЕНИЦИМА, ПРИПАДНИЦИМА ВОЈСКЕ, УДРУЖЕЊИМА, ОРГАНИЗАЦИЈАМА, СТУДЕНТИМА, СИНДИКАТИМА, СВИМ МЕДИЈИМА

Дана 24.12.2018.године испред тужилаштва у Београду, улица Катанићева бр.15 почео је први народни протест под називом „Подршка тужиоцу Мирославу Филиповићу да хитно поступи по кривичним пријавама и процесуира све који су извршили изборну крађу народне воље“.

Руководство Синдиката Запослених Полиције остварило је увид у предату кривичну пријаву као и доказе и том приликом се и само уверило да се од 2012.године у бирачким списковима налази преко Милион и Седамсто хиљада непостојећих гласача (Преминулих), као и имена око 300000 гласова наших грађана који већ дугих година не живе у Републици Србији.

На основу ових података долази се до јединог закључка да је свака Влада од 2012 године изабрана на основу непостојећег гласачког тела што је директно кршење устава и закона Републике Србије а уједно значи да су сви закони који су донешени донети незаконито кршењем устава и закона (сви међународни споразуми, закон о приватизацији, закони о изградњи минихидроелектрана, обавезној вакцинацији, увођењем приватних извршитеља, увођењем нотара и свих осталих закона), који су на терет народа Републике Србије.

Синдикат Запослених Полиције подржао је протест јер је протест искључиво народни где нема политичара нити ће их бити, политичари, појединци не сачињавају државу, државу сачињава народ и без народа нема државе.

Зато схватимо све ово озбиљно, дођимо масовно испред тужилаштва у Београду, улица Катанићева бр.15. дајмо прво подршку народу који је од 24.12.2018.године испред тужилаштва а затим подршку тужиоцу да изврши уставну и законску обавезу покрене и процесуира процесуира све који су извршили изборну крађу народне воље“.

Због озбиљности ситуације у којој се налазимо годинама позивамо све грађане, полицијске службенике, припаднике војске, ветеране, организације, студенте, синдикате, све медије да се у што већем броју прикључе народу који од 24.12.2018.године свакодневно стоји испред тужилаштва у Катанићевој бр.15 , јер само масовношћу даћемо подршку тужиоцу Мирославу Филиповићу да покрене кривичне пријаве и санкционише све одговорне за штету причињену Србији и српском народу, оставимо компјутере, мобилне телефоне, подршке из топлих соба већ са својим породицама, пријатељима, комшијама и познаницима прикључимо се испред тужилаштва и одбранимо Србију, народ, устав и законе Републике Србија јер Србија припада народу.

САОПШТЕЊЕ СИНДИКАТА ЗАПОСЛЕНИХ ПОЛИЦИЈЕ

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Ниш: По први пут од почетка мигрантске кризе употребљено ватрено оружје против мигрантског насиља

5 (16) Мушкарац Г.В. (62) ранио је мигранта. После 5 година мигрантског насиља и упада …

Захтеву Тексаса да се пониште избори у четири државе прикључили се Трамп и 17 држава САД

5 (3) * Поништавање – фактички нове изборе у Висконсину, Пенсилванији, Мичигену и Џорџији – …

3 Коментара

  1. Bravo, konacno ste se pokrenuli!
    Od kad vas zove Nikola Aleksic i poziva na totalni bojkot i svrgavanje ovih krvopija koje su nam zasele na grbacu i deru i kozu s ledja!

  2. Информација није потпуна, од колико сати??? Ако напишете информацију, заокружите је , комплетирајте!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend