fbpx
фото: Мондо, Горан Сивачки

СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ ПОЛИЦИЈЕ ТРАЖИ ХИТНУ РЕАКЦИЈУ ДРЖАВЕ И МУП-А

4.9
(36)

Синдикат Запослених Полиције Вам је дана 23.03.2020.године упутио хитан допис премијеру Републике Србије, влади Републике Србије и министру унутрашњих послова са се хитно организује потребан број војника и полицајаца и да се са свих граница на улазу у Србију збрину сви наши држављани, да се уз пратњу војске или полиције доведу до својих места и пребивалишта где би се сместили у самоизолацију по прописаним мерама.

У току јучерашњег и данашњег дана руководству Синдиката Запослених Полиције обратио се велики број грађана као и део запослених из министарства унутрашњих послова да се на многим граничним прелазима на уласку у Србију налазе заглављени њихови чланови породица, рођаци и пријатељи са децом, који су због тренутне ситуације око „ Корона вируса „ у целом свету остали без посла, и да истима већ понестају залихе хране и воде.

Руководство синдиката напомиње да су животи свих наших грађана најбитнији и да влада Републике Србије и министарство унутрашњих послова мора хитно реаговати и све наше држављане мора вратити у Србију до својих пребивалишта како би исти били у самоизолацији по прописаним мерама, јер им се даље остајањем на границама може додатно угрозити здравље и њихови животи.

Синдикат Запослених Полиције

Председник

Ђукић Дејан

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Домаћинства у Србији потрошила две милијарде динара на залихе

5 (1) Домаћинства у Србији су за непуне три недеље потрошила две милијарде динара на …

Кренуо извоз брашна из Србије у регион!?

3.5 (2) Извоз брашна из домаћих млинова кренуо је за Македонију и Црну Гору, а …

2 Коментара

  1. Bole njega raka što je voda mlaka.Najteži udarac je zatvaranje kafića oko čega je ta polupismena premijerka okapala danima.mafija je izgubila danak.Da je igrala slučajno šah u tim prilikama izgubila bi partiju pacerski u trećem potezu.Važno je da svi „sedimo kući“ i po stoti puta tako, pa ni sutra ni prtekosutra da joj neko ne kaže KOD KUĆE..Taj šatrovački žargon jedne nedorasle osobe za ulogu koju ima po biolgiju žena, po oblačenju sitan i neugledena muškarac već je počeo da smeta umornim zatočenicima koji bez nade bulje u ekrane. Tu sliku na ekranima besomučno koriste njih dvoje pa nas pita ta neugledna da li ima države da na predsednik i premijer svakodnevno nešto zbore. Naravno da nema takve države u kojoj o građanima brinu sve falš osobe , keramičari, kradljivci diploma i doktorata, šoferi sa blic diplomama nekih fkulteta sa plojane,dezerteri, mutavi tužioci, zaštićeni ubica u škodi.Umesto da nam daju instrukcije lekari , ne poput onih što se uz sprdnju osvrću na šopinge u Italiji, nego lekari poput doktorke Ane Gligić koja zna o čemu govori i ne osvrće se na hvalisanje upućeno političarima kao da je predizborna poslednja nedelja.Nema priče to dvoje a da ne zabrljau na bizaran, način o nekima koji su državu doveli do propasti i imali ne zam koiko čega na broju manje nego sada a koji na sreću nisu imali korona aferu.Ta gomila neukusa, piljarske svadljivosti, bezobrazluka i drskosti, neznanja i praznoglavosti nedovoljne pismenosti vala nikada nije bila od pamtiveka na srpskoj sceni.U ovoj jedinstvenoj državi je baš tako.Nigde tamo političari na vlasti ne šire mržnju i pakost, ne omalovažavaju svoje političke neistomišljenike na šatrovački uličarski način, ne slušaju zdrave i humane predloge, ne štite kriminal , prevare, reketiranje. U Izraelu bi predsednik države već sutra dan bio na optuženičkoj klupi posle samohvale kako je na crnom tržištu kupio medicinske aparate, zamislite molim vas. I dok se on tako busa kao stari politički vuk , a vukovi su strvinarai, da se zna, čitava armija onih koji masovno vode sivo i crno tržište zadovoljno trljaju ruke hvaleći se kako je predsednik uš*o u njihove redove. Nadajmo se da će čuveni karikaturista satiričar zabeležiti ove istorijske podatke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *