Насловна / Србија / Шиптарска НАТО Франкештајн држава пред БАНКРОТОМ!

Шиптарска НАТО Франкештајн држава пред БАНКРОТОМ!

Железнице Косова суочавају се са великом финансијском кризом што је резултирало да већ две недеље возови нису у саобраћају на Косову, преноси РТК.

,,Ми смо неколико пута упозорилии јавност преко апела и интервјуа у вези кризе са којом се суочавамо, али у задње време „ТраинКос“ која је засебна компанија која се бави превозом путника и робе, у немогућности је да одржава услуге због недостатка чак и горива. Од августа, сви возови који су саобраћали националним пругама не саобраћају више“, рекао је за РТК Агрон Тачи директор Железница Косова.

Он је такође додао да се криза не задржава само на компанији „ТраинКос“ већ и да железничка инфраструктура трпи проблеме јер влада, која је оснивач ових компанија, није извршила своје обавезе које према закону има.

Данас онлине

Актуелно

Подсећање на мартовски погром шиптарских фашиста 2004. године: Уништавано све што носи знак крста

ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ У ПРИЗРЕНУ И СРЕДСКОЈ:  УНИШТАВАНО СВЕ ШТО НОСИ ЗНАК КРСТА „Трагична слика људског безумља“ Грачаница, …

Србија и српски народ против себе, поред НАТО, САД и ЕУ, имају и садашњу власт која предњачи у гажењу националних и државотворних интереса

Испада да Србија и српски народ против себе, поред НАТО, САД и ЕУ, имају и …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons