Шиптарски терористи нишане север Косовске Митровице

Шиптарски терористи нишане север Косовске Митровице

0
(0)

Многи Срби са севера Косова децу шаљу на школовање у централну Србију из страха да ће џихадисти напасти Косовску Митровицу.

Бригу изазива омасовљење вехабијског покрета у Косовској Митровици, Приштини, Вучитрну, Гњилану и другим косовским градовима, масовни одлазак вехабија на сиријско и ирачко ратиште, подршка великог броја младих Албанаца Исламској држави, недавни покушај тровања Грачаничког језера и проналазак скривеног оружја и експлозива у близини Грачанице.

– Вехабије већ годинама имају јако упориште у Бошњачкој махали, на корак од наших кућа. Често нам преко посредника или телефоном шаљу поруке да се селимо и прете да ће бити крви до колена. Претње нису нимало безазлене, реч је о људима који су ратовали на страни ОВК и који су сада под командом Исламске државе. Њихов вођа Екрем Авдију имао је одред Абу Бекир Садик који је чинио страшне злочине у Дреници – каже један од житеља овог мешовитог насеља у северној Косовској Митровици.

Он објашњава и да су вехабије биле у првим редовима кад год је требало ударити на Србе. Сада стално патролирају јужном Косовском Митровицом и имају своје формације и дежурне у Бошњачкој махали, а осокољени су логистиком Исламске државе.

Бригу изазивају и сталне претње зликовца (главосече) Лавдрима Мухаџерија да ће ускоро из Сирије доћи на север Косова да се обрачуна са овдашњим Србима.

– Мухаџери у јужној Косовској Митровици има неколико стотина следбеника, а на Косову неколико хиљада. Неки су прошли рат и обуку у ОВК, а неки ратовали у Сирији и Ираку. Имају довољно оружја које су наследили као припадници ОВК. Чим добију наредбу за отварање балканског фронта, прво ће ударити на Србе у Косовској Митровици – Косовска полицијска служба не може и неће нас бранити, сумњамо и у Кфор који је годинама толерисао дивљање албанских вехабија по Косову и Метохији – прича други Србин из Косовске Митровице.

Остављени на немилост

До потписивања Бриселског споразума и предаје севера Албанцима, Срби су имали изванредно организовану одбрану и Цивилну заштиту и није било шансе да их вехабије, нити било ко други изненади. Сва њихова одбрана сада је демонтирана, а Цивилна заштита распуштена и предата под команду Приштине која тајно и даље подржава вехабије и исламске фанатике, а реагује само када запрете америчким или интересима ЕУ.

 

Д. Н. П. – Вести

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Срце Обилића: Овако је последњи српски војник бранио Kосмет! Зоран Јовановић (видео)

Срце Обилића: Овако је последњи српски војник бранио Kосмет! Зоран Јовановић (видео)

5 (2) Аутор и водитељ Никша Булатовић #KосовоИМетохија #ЗоранЈовановић #Пећ Срце Обилића: Овако је последњи …

ИНТЕРВЈУ МАРИН ЛЕ ПЕН: Србија нема шта да тражи у ЕУ! ТО НИЈЕ ВАШ ИНТЕРЕС, ВАШ ИНТЕРЕС ЈЕ KОСОВО…

ИНТЕРВЈУ МАРИН ЛЕ ПЕН: Србија нема шта да тражи у ЕУ! ТО НИЈЕ ВАШ ИНТЕРЕС, ВАШ ИНТЕРЕС ЈЕ KОСОВО…

4.8 (19) Марин Ле Пен изјавила је да Србија нема интерес да се интегрише у …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend