ШКОРО: Вучић као девојчица писао дневник, да ли је прескако ластиш и носио хулахоп

4.7
(3)

Бивши Идол Небојша Крстић, више пута је доказао да ништа није срамота радити уколико од тога имају он и владајући СНС режим користи. За потребе Александра Вучића, Крстић неуморно тверкује по Твитеру или у свим могућим тв емисијама и за тај учињени напор добија адекватну напојницу. Легитимно сасвим, рећи ће неко, као и потреба Крстића да се на тај начин истиче и доказује. Али, поставља се питање какав проблем има председник Србије, ако има толику потребу да му Крстић тверкује нон стоп.

Једна од емисија где се ово тверковање у различитим саставима редовно изводи зове се „Хит Твит“ и емитује се, а где друго, него на Пинку. После тужбе Оље Бећковић да су јој покрали и плагирали концепт „Утиска недеље“ и пресуде која би могла уследити, може доћи и до промене назива саме емисије. „Хит Тверк“ се некако само намеће, а и реалније описује шта чине гости у студију.

Славу Крстићу и осталим доказаним уметницима тверковања убрзо може да потамни Милена Поповић, невенчана супруга брутално убијеног Оливера Ивановића. Уласком у СНС и жељом да се бави политиком ова „уцвељена удовица“ жели да покаже како се „Србија диже са колена“. Потребне перформансе је показала да поседује, али и велику жељу да следи блиставу политику Александра Вучића. А то без тверковања не може. Као ни без убијања Оливера по други пут. Но, удовица ваљда најбоље зна шта је за њу и њено дете најбоље.

За нашу децу СНС ће учинити једноставно све. Као што сваки пут морају да нагласе како нешто воле Београд, Србију, у предстојећој кампањи за лажне изборе ће се усредсредити на то како воле децу. Уосталом, и сам Вучић се доказао како воли децу тако што им лупа банане на баскету или их бесомучно туче у шаху. Задивљујућа је доминантност коју председник Србије свакодневно исказује према слабијима од себе, а највише према деци која му не могу узвратити. Осим да кад заврше потребне школе, напусте ову земљу брзином светлости.

Да ли је све ово што тренутно живимо заправо последица траума из детињства које вуче председник Србије, а видљиве су на сваком кораку. Тако смо сазнали да је у свом раном детињству Вучић водио дневник. И то у узрасту кад то чине искључиво девојчице. Да ли се крадом играо и с луткама, прескакао ластиш иза зграде, волео да облачи хулахопке и то ћемо једном, кад тад сазнати. По исказаним луткама у глави, сталној потреби да буде лутка са насловне стране и чињеници да је од Србије направио луткарско позориште, све је могуће.

Можда је већ тада и настала његова љубав према тверковању. Јер, док њему тверкују Крстић и екипа, он истовремено тверкује Гренелу, Меркеловој, Макрону и свима коме треба, не би ли што дуже задржао власт. У недостатку кошаве и других ветрова, актуелна СНС власт је изабрала тверковање као основни вид борбе против све загађенијег ваздуха. За сада то није дало очекиване резултате, али њихово задовољство постигнутим не може се скрити.

Директно.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Где нас је довела Вучићева власт: Редови за бесплатну храну у Београду (видео, фото)

4.3 (4) Током викенда колектив „Солидарна кухиња“ кувао је и делио храну у Београду за …

Поглавник Вучић: Биће више Хрвата на власти у Србији

5 (2) * Поводом захтева хрватске мањине да више учествује у власти у Србији, Вучић …

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend