СНС је на јучерашњим изборима у Неготину украо најмање 20 одсто гласова

СНС је на јучерашњим изборима у Неготину украо најмање 20 одсто гласова

Носилац листе Народне странке за локалне изборе у Неготину Крста Станковић Њењуловић изјавио је да је Српска напредна стрнка (СНС) на јучерашњим изборима украла најмање 20 одсто гласова.

Њењуловић је казао да је Народна странка спремила више жалби због уочених неправилности на бирачким местима, али да их највероватније неће проследити Општинској изборној комисији (ОИК) „јер та комисија до сада није уважила ниједну преставку Народне странке“.

Навео је да је поништено више стотина гласова на којима је била заокружена Народна странка.

„Не вреди гањати се с ветрењачама. Напредњаци су били спремни на све само да би освојили висок проценат гласова. Они су хапсили наше људе на бирачким местима, прекидали гласање због дезинфекције, а претходних дана су вршили страшан притисак на градјане Неготина да гласају за СНС“, рекао је он.

Додао је да су сви директори општинских предузећа морали да сакупљају капиларне гласове, а запосленима на одредјено време је прећено отказом ако свој глас не дају СНС-у.

„Чак су ноћ пред гласање звали и људе који су потписали нашу листу тражећи да и они гласају за СНС. С обзиром на притиске којима смо били изложени, остварили смо фантастичан резултат са 12,7 одсто освојених гласова“, истакао је носилац листе Народне странке.

Њењуловић је казао да ће у Скупштини Неготина СНС имати 38 одборника, Народна странка шест и Савез 90/ Зелени Србије, једног одборника.

„Да су избори у Неготину били поштени, СНС би освојила највише 55 одсто гласова. Све ово што су освојили преко тог процента је дело изборних крадја и застрашивања народа“, оценио је председник Општинског одбора Народне странке у Неготину Крста Станковић Њењуловић.

Бета

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ЂОРЂЕВИЋ ОПОЗИЦИЈИ: Видели сте јуче на шта ће личити избори

ЂОРЂЕВИЋ ОПОЗИЦИЈИ: Видели сте јуче на шта ће личити избори

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић обратио се поводом јучерашњих догађаја опозиционим лидерима „који су се …

Откривамо ко је напредњак који је багером кренуо на људе у Шапцу

Откривамо ко је напредњак који је багером кренуо на људе у Шапцу

Багер којим је кренуо на окупљене грађане који су данас протестовали у Шапцу, возио је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *