Насловна / Србија / Политика / СНС капитулирао: Газде ипак не дозвољавају расписивање избора
СНС капитулирао: Газде ипак не дозвољавају расписивање избора 1

СНС капитулирао: Газде ипак не дозвољавају расписивање избора

Српска Напредна Странка одржала је седницу председништва и још једном доказала да тај орган, као и било која друга институција у овој држави коју су приватизовали буквално не служи ничему.

Највећи доказ је управо ово:

Дакле ако су сви за неки предлог, а један човек чак ни не буде против него буде уздржан, то се по правилу, као што је у складу са свим основама демократије, здравог разума и поштења – одбија.

Поруке које су након ове седнице речене су стандардне „празне приче“ које функционери ове странке понављају као папагаји већ 7 дугих година у буквално свакој прилици.

Једна од порука је пак, да неће оставити Србе на Kосмету на цедилу. То само намеће питање да ли су они на председништву расправљали о томе да ли да оставе Србе или не, па су ето одлучили да тако нешто не учине. Ако већ неће оставити Србе на цедилу, како то планирају, како ће то извести осим што ће испаљивати пароле по медијима?

Што се ванредних избора тиче од њих по свему судећи нема ништа, иако су сви из СНС-а за. Још једном се потврђују спекулације да Вучићеви ментори у страним амбасадама нису задовољни том идејом и да пре избора ипак мора да обави посао који су обећали.

Наравно као и за све друго ни овде нема јасног става, те је гласноговорник председништва, Алесксандар Вучић изјавио да избори можда буду у јуну а можда почетком следеће године, што би значило да ћемо на биралишта тек 2020. као што је то и планирано.

Пре изласка на изборе свакако треба наставити притисак на власт да омогући колико-толико фер изборе, али такође и радити на томе да се створе услови да криминална организација која је преотела државу буде коначно побеђена.

Герила.рс

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Нерад режимских безмозгаћа за алиби НАТО 11

Нерад режимских безмозгаћа за алиби НАТО

Србија је за једно истраживање оформила два државна тела на различитим нивоима, па се последицама …

Апсолутна победа Kурца на изборима за ЕП у Аустрији 12

Апсолутна победа Kурца на изборима за ЕП у Аустрији

Народна партија Аустрије (ОВП) канцелара Себастијана Kурца велики је победник избора за Европски парламент у …

Један коментар

  1. I OPET ISPUCA VELIKI FARAON JEDAN VELIKI – CORAK!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *