Насловна / Србија / Сорош и његови плаћеници АПСОЛУТНО нису добродошли у Србију!
Сорош и његови плаћеници АПСОЛУТНО нису добродошли у Србију! 1

Сорош и његови плаћеници АПСОЛУТНО нису добродошли у Србију!

Одмах пошто је објављено да Фондације ђерђа Сороша напуштају Мађарску после изгубљеног рата који су водиле са демократски изабраном владом Виктора Орбана у Србији се нашао један од Сороша како би са велеиздајничком уштвом договорио отварање тј. селидбу из Будимпеште некаквог Инститита за Цигане у Београд. Фондације и плаћеници Ђерђа Сороша окупљени око његових НВО удружења која нису ништа друго до озбиљне агентурне мреже које подземно делују и које у свим земљама у којима делују воде праве мале ратове против свега што је традиционално,национално и конзервативно апослутно нису добродошли у Србији. Нити су добродошли било какви приватни Институти за Цигане јер се питање проблема питања Цигана у Србији решава институционално и држави при томе није потребна било чија помоћ а још јој је мање потребна помоћ организација и људи који наступају са позиција крајње левице и анархизма.

Сорош покушава да у свим земљама у којима делују његове организације било да је реч о САД, Русији или Мађарској доведе до конфликта између мањина и већине и тако одради најстаријије правило политике. Завади па владај. Проблеми Цигана илити Рома како их данас зову они политичко коректни у Србији нису нити већи нити мањи него у другим много развијенијим земљама у којима постоји њихова велика концетрација. Сорош кроз његову читаву мрежу НВО ради на продубљивању јаза у друштвима у којима делује и то јаза између некаквих мањина које изгледа свуда где Сорош делује имају некаква права а да нико од њих притом нема никакве обавезе.

Сорошеве организације воде прави подземни прљави рат против већинских народа и демократског поретка у земљама којима делују и зато су их Русија и Мађарска која је иначе чланица ЕУ и забранили.

Даће Бог да и у Србији на власт дође неко нормалан ко ће деловање НВО групација које су на платном списку Сороша ЗАБРАНИТИ и ставити ван закона.

Милинко Милинчић

Србија данас

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Широм Хрватске одржава се "Ход за живот" - учесници траже забрану абортуса 11

Широм Хрватске одржава се „Ход за живот“ – учесници траже забрану абортуса

Загреб — Широм Хрватске одржава се Ход за живот, чији учесници траже отежавање или забрану …

ФАРМАКО МАФИЈА у САД због превара на удару закона у 44 америчке савезне државе! 12

ФАРМАКО МАФИЈА у САД због превара на удару закона у 44 америчке савезне државе!

Водеће фармацеутске компаније у САД „постигле су међусобни договор и подигле цене лекова за невероватних …

Један коментар

  1. Veleizdajnik i njegov-brat-po-materi i ostali slobodni zidari su plaćenici Soroševi i imaju zadatak da unište SRBE i SRBIJU !
    6500$ po migrantu koji je samo prošao preko naše teritorije !
    A mnogostruko više za one koji ostanu – islamizacija Srbije !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *