Насловна / Србија / Србија и Српски народ НЕ ПРИХВАТАЈУ ваше извињење! МАРШ!!!

Србија и Српски народ НЕ ПРИХВАТАЈУ ваше извињење! МАРШ!!!

Амбасадор Француске у Београду Фредерик Мондолони упутио је извињење председнику Србије Александру Вучићу и српском народу.

Он је рекао да је оно што се десило са распоредом седења у Паризу на церемонији поводом обележавања стогодишњице од завршетка Првог светског рата за жаљење.

– Са Србијом смо веома блиски, Србија је у Првом светском рату изгубила скоро трећину свог становништва, 62 одсто мушког становништва. Не знам шта се догодило. Кажем да је то била грешка за жаљење и молимо председника Вучића и српски народ за извињење – рекао је Мондолони за Прву телевизију.

Вестионлине

Актуелно

„Жути прслуци“ поново на улицама Париза, Макрон довео војску (видео)

Протест „Жутих прслука“ данас је у Паризу забрањен на Јелисејским пољима и на прилазима тој …

Макрон против Жутих прслука у суботу изводи војну антитерористичку јединицу

ПРИПАДНИЦИ француске војне антитерористичке мисије „Стражар“ (Sentinellle) биће додатно распоређени у суботу за време протеста …

2 Коментара

  1. Уместо да је жвалави педер одбио да иде у Париз јер се тамо вијори застава непостојеће државе, он је ишао намерно да би унизио Србију и њене жртве, да би се још једном као љига простро пред западним злом. Српски херојски народ и његове жртве не може нико да понизи а поготово то не може пицоусто шиптарско копиле.

  2. Наш преседник, није наш него ваш. Да је наш он би остао са својим народом да обележи сто година од завршетка Првог светског рата. И овај третман је такође третман вашег намештеника. У осталом цео његов мандат иде мимо свог народа, у сваком погледу, па се овде Срби не би требали осећати понижено…..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons