Србији је потребан национални РАДНИ ЛОГОР за све напредњаке!

Србији је потребан национални РАДНИ ЛОГОР за све напредњаке!

Потпредседница владе и министарка грађевинарства, инфраструктуре и саобраћаја Зорана Михајловић изјавила је данас да је са председником Србије Александром Вучићем разговарала о формирању националне грађевинске компаније, да се бира модел, али ће „та компанија сигурно бити устројена као најуспешније фирме на западу”.

„Имамо проблем да пронађемо нашу фирму која комплетан посао у инфраструктури може да уради квалитетно и на време. Да не говорим о позивима држава из Африке и Азије да наши грађевинари раде код њих”, рекла је Михајловић за Блиц.

Она је објаснила да већина наших фирми ради истовремено на неколико пројеката, а реално немају довољно ни механизације ни људства да их квалитетно заврше и да стога често пребацују ресурсе с једног на друго градилиште и неки пројекат увек касни.

„Зато смо председник Вучић и ја дошли до тога да Србији треба једна велика грађевинска компанија која ће моћи, стручно и логистички, да одговори прво свим пројектима у Србији, а онда и пословима ван земље. Ми смо то имали некад, али је све уништено током приватизација. Још бирамо модел, али ће та компанија сигурно бити устројена као најуспешније фирме на западу. Разговарамо да се и друге домаће фирме укључе у овај пројекат”, истакла је Михајловић.

Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Приватизацијом Института Јарослав Черни држава легализује екоцид

Приватизацијом Института Јарослав Черни држава легализује екоцид

Председница невладине организације за заштиту животне средине ОСНА Весна Јаковљевић изјавила је да се приватизацијом …

Релативизација случаја „Јовањица“ – кад инфлитрирана нарко мафија руши државу

Релативизација случаја „Јовањица“ – кад инфлитрирана нарко мафија руши државу

Државни врх Србије почео је да повезује аферу “прислушкивање председника Србије” са случајем “Јовањица”, који …

Један коментар

  1. Ovu ORGANIZOVANU KRIMINALNU BANDU navatat kao šugave džukce, turiti u bukagije i razbacati po rudnicima i njivama, da odrade sve pokradeno !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *