Србији је потребан национални РАДНИ ЛОГОР за све напредњаке!

0
(0)

Потпредседница владе и министарка грађевинарства, инфраструктуре и саобраћаја Зорана Михајловић изјавила је данас да је са председником Србије Александром Вучићем разговарала о формирању националне грађевинске компаније, да се бира модел, али ће „та компанија сигурно бити устројена као најуспешније фирме на западу”.

„Имамо проблем да пронађемо нашу фирму која комплетан посао у инфраструктури може да уради квалитетно и на време. Да не говорим о позивима држава из Африке и Азије да наши грађевинари раде код њих”, рекла је Михајловић за Блиц.

Она је објаснила да већина наших фирми ради истовремено на неколико пројеката, а реално немају довољно ни механизације ни људства да их квалитетно заврше и да стога често пребацују ресурсе с једног на друго градилиште и неки пројекат увек касни.

„Зато смо председник Вучић и ја дошли до тога да Србији треба једна велика грађевинска компанија која ће моћи, стручно и логистички, да одговори прво свим пројектима у Србији, а онда и пословима ван земље. Ми смо то имали некад, али је све уништено током приватизација. Још бирамо модел, али ће та компанија сигурно бити устројена као најуспешније фирме на западу. Разговарамо да се и друге домаће фирме укључе у овај пројекат”, истакла је Михајловић.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

„Вучићу лажове, све нам је теже и црње“

4.7 (12) Ову колумну почећу понављањем завршног дела текста „Док си ти „поносан“ на нас, …

Компанија Фајзер од које Вучићева банда тровача купује вакцину подмићивала докторе у Србији?

4.6 (11) На сајту РТС-а се може наћи чланак из 2012 године под насловом: ”Афера …

Један коментар

  1. Ovu ORGANIZOVANU KRIMINALNU BANDU navatat kao šugave džukce, turiti u bukagije i razbacati po rudnicima i njivama, da odrade sve pokradeno !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend