Срђан Ного

Срђан Ного поднео оставку на место члана Председништва Двери

„Поднео сам оставку на место члана Председништва Двери. Остајем члан Двери, посланик у Скупштини Србије и члан Главног одбора странке“, потврдио је у краткој изјави за Данас Срђан Ного.
Ного је оставку на место члана Председништва поднео под великим притиском чланова Главног одбора Двери и чланова Председништва који сматрају да позивање на насиље није политика Двери и да су ове изјаве усмерене против Савеза за Србију, преноси Данас.

Изнето је и низ замерки и тврдњи да Ного ради за председника СНС и државе Александра Вучића. Као аргумент за такву тврдњу чланови ГО Двери наводили су и Ногову изјаву да би председник и премијерка Србије „требало да буду обешени на Теразијама“ ако је потписан Даблински споразум са ЕУ о мигрантима, и критиковали то.

Извори Данаса наводе да Ногу није помогла ни одбрана лидера Двери Бошка Обрадовића, који је тврдио да је проблем миграната заиста велики и да није спорна тема, већ реторика.

Лидер Двери дан након спорне изјаве оградио се од Нога, напомињући да је он на неприкладан и непримерен начин говорио о једној битној теми и нагласио да политика Двери није позивање на насиље и вешања. Више јавно тужилаштво покренуло је прошле недеље предистражни поступак због претњи које је посланик Двери Срђан Ного упутио председнику Вучићу и премијерки Ани Брнабић.

Србин.инфо

Актуелно

Главни коалициони партнер Меркелове – министар полиције Зехофер – подноси оставку

ГЛАВНИ коалициони партнер Ангеле Меркел – министар унутрашњих послова и лидер баварске Хришћанско-социјалне уније Хорст …

Чемердан је ипак поднео оставку на место председника АНУС-а!

Оставка председника Српске академије наука и уметности академика Владимира Костића упућена је данас секретарима одељења …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons