Насловна / Србија / Хроника / Српска полиција по наређењу „некога“ из Београда уклањала трагове убиства Оливера Ивановића!

Српска полиција по наређењу „некога“ из Београда уклањала трагове убиства Оливера Ивановића!

Специјално тужилаштво Kосова је донело одлуку о проширењу истраге о убиству лидера Грађанске иницијативе СДП, Оливера Ивановића након информација које је добило од једне стране обавештајне агенције.

Специјални тужилац Суљ Хоџа изјавио је да ће се извештај и слике које су добијене бити део предмета истраге убиства Ивановића, преноси РТK.

„Ми ћемо радити са истражиоцима и ове слике и имена ће бити део предмета“, казао је Суља.

Пет особа су део извештаја једне стране обавештајне агенције који говори о убиству Оливера Ивановића.

У извештају се истиче да се група која је убила Ивановића састојала од „пет особа који су повезани са Вождовачким кланом и које су ангажовале српске тајне службе“.

Полиција Kосова са своје стране у сарадњи са правосудним органима предузима све потребне истражне радње.

У извештају стране обавештајне агенције се истиче да је Милан Радоичић дао налоге за брисање неких трагова и чињеница.

„Екипа је била смештена у хотелу Октан у Лешку и ту је боравила месец дана пре убиства (Ивановића). Током овог периода чланови групе су често одлазили у Митровицу. Виђени су у белом ренџ роверу и чак су у Звечану заустављени од стране полиције због прекорачења брзине. Возило је припадало браћи Вуловић и било је београдских регистарских таблица БГ -788-ГН“, наводи се у извештају.

Од екипе која га је зауставила је затражено да избрише све податке о случају, како је и поступљено, каже се у извештају.

Након убиства Ивановића .16. јануара 2018. године група се, према извештају поделила у две групе. Прва је полетела са београдског, а друга са приштинског аеродрома.

Њихова дестинација у наредна две месеца је био Тајланд. У групи која је полетела из Београда су били Јоца и Бојана, док је преко приштинског аеродрома отишао Пеђа или Предраг.

Предраг или Пеђа је према извештају лице које је убило полицајца у Србији али је на интервенцију БИА ослобођено затвора. Пеђа се развео од супруге Ирене Драгојевић.

Са приштинског аеродрома су отишли и Милош и Барбара Сегетин.

Све трошкове боравка екипе у мотелу Оцтан у Лешку је преузео Срђан Вуловић под надимком Гене. Он је после убиства Ивановића има здравствених проблеме и био је смештен у болници.

Поводом убиства Оливера Ивановича, Полиција Kосова је 23. новембра ухапсила Недељка Спасојевића, Марка Росића и Драгишу Марковићу коју су у притвору и осумњичени за кривично дело тешког убиства и откривања службене тајне.

У вези са убиством Ивановића Полиција Kосова је издала потерницу и за потпредседником Српске листе Миланом Радоичићем.

Бета

Актуелно

Србија је један од великих полигона за медицинске експерименте над становништвом: Јефтинији смо од кунића

Вакцина за обавезну вакцинацију најугроженијих слојева становништва, као што су то медицински радници, нема, јер …

ВЕЛЕИЗДАЈНИЧЕ, локални избори на северу Kосова су расписани по Уставу самопроглашене републике Kосово (видео)

ВУЧИЋ:“честитам на изборној победи у нашој Србији“ Издајниче, локални избори на северу Kосова су расписани …

2 Коментара

  1. Joj, kad pukne … ala ce da nas usmrde trulezi …

  2. dakle i djavolima bosanskim uskoro ce kraj a ako Bog da ne drugaciji nego ko Ivanovicu. — kad trule tikva se bacaju valja i semenke baciti. — a trulezi i smrada mnogo i premnogo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *