Шта је са дипломама и студентским индексима Ане Брнабић?

4.9
(11)

Пола напредњачке владе која је у овом тренутку власт поседује лажне и фалсификоване дипломе приватних факултета и то углавном оних из Србије. Има ту и неких других који су факултете наводно завршавали у иностранству под поприлично чудним околностима и у школским установама са веома ниским квалитетом образовања. Једна од тих особа поред Синише Малог који је иначе оптужен и за плагијат доктората је и Ана Брнабић.

У њеној енглеској верзији биографије стоји да је она студирала бизнис администрацију (ББА) на Northwood Универзитету у Мичигену и да је диплому на том универзитету добила 1998. године а да је студије тамо започела 1995. године. Америчке студије како би се дошло у посед Bachelor of Business Administration (BBA) дипломе трају пуне четири године док у Европи те студије трају три године. Оно што је занимљиво око ове дипломе Ане Брнабић је чињеница да је она ту диплому добила 1998. године са непуних двадесет три године живота што би значило да је студије које трају четири године у Мичигену завршила за три године и то одмах након што је завршила Пету београдску гимназију 1994. године. Њено студирање у САД у школским годинама 95/96, 96/97, 97/98. Она је већ у 1998. години добила ББА диплому и просто је нејасно како је успела да за три године студија заврши четворогодишње студије и образивање нарочито ако се зна да је пре тога покушавала да положи неке испите и на Београдском универититету и то безуспешно ако је веровати људима који су јој блиски и који је познају још од деведесетих.

Пар куриозитета везаних за тај Northwood Универзитет у Мичигену. Он је пре свега познат по спортским стипендијама и спортистима.  Иначе Northwood Универзитет рангиран је на 458 месту Универзитета у САД и годиина студирања на њему кошта око 40.000 долара.

Са ББА дипломом Northwood Универзитета у Мичигену Ана Брнабић одмах креће пут Лондона где започиње мастер студије на Hull Унивезитету. Мастер диплому добија 2001. године и те се године враћа у Београд где почиње да ради на пројектима невладиних организација, етц. Иначе Hull Унивезитет рангиран је на сто и неком месту универитета у Великој Британији и година студирања за стране студенте на њему кошта око 19.000 фунти.

Из горе наведеног види се да је Ана Брнабић веома посвећена образовању и студијама које је завршавала у беспрекорном року да би се одмах по завршетку студија вратила у Србију како би помогла напаћеној земљи. На страну те мале зачкољице око датума почетка и завршетка студија и сл. Једна је Ана. Кадар за дигитализовану Србију.

Милинко Милинчић, Србија данас

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Унијатство и фалсификовање историје Срба (ВИДЕО)

5 (4) Само кроз историју унијаћења, можемо схватити процес настанка кључних фалсификата српске историје. У …

Ер Србији из српског буџета уплаћено сто милиона евра

1 (1) Држава је Ер Србији, уплатила сто милона евра помоћи. Ово је урађено кроз …

4 Коментара

 1. Доктор са Чубуре

  Пратећи прогресију (од министра полиције и Сава Центра) претпостављам да је Ана Брнабић студирала у кулама близнакињама у Њујорку. Евентуална нострификација је урађена у Нотр Даму.

 2. Разумем да се оде у САД на студије на неком признатом универзитету, али на томе који је 458. у Америци, то је као „студирање“ у Сарајеву, Тузли, Приштини, где положиш за професора физичког васпитања кад оптрчиш три круга око факултета, а за инжињера било које струке, док ти проводаџија попије кафу са деканом (и наравно док му плати).
  Али кад кажеш:“Студирао сам у Америци и Енглеској, то звучи страобално.
  А страобално звучи и цифра од 191481$.
  Одакле ти те паре?
  Од неког лобија, ЦИА-е, ФБИ-а, МИ6, Сороша, Рокфелерових, Ротшилдових, или других педофиолских или хомосексуалних породица?
  Нико други не даје паре онако.
  А и овима се мора дебело одужити.
  Отприлике се може претпоставити да је регрутована овде, обећана јој стипендија и је.е се њој за „њезину“ отаџбину Србију као и Шешељу.

 3. Изванредан и тачан коментар читаоца 0хХ. Сорош-тип кадра типује се и он се прати и надзире, кско би у датом моменту био пласиран у земљи-жртви. Биографија Хрватице Брнабић управо указује како се одвија каријера перспективног агента Новог поретка, уз дискретну помоћ са стране. Она је вероварно била намењена за пласирање у Хрватску, али је неки Сорош планер повукао помало рискантан потез који јасно показује да се са Србима раде експерименти, да се види колико далеко се може ићи у заглупљивању и манипулсцији погубљеног народа, кало би се то после примењивало широм света.
  Хрватица, лезбејка, потомак усташког злочинца, мизерних квалитета, успешно је постављена из иностранства преко издајника Вучића – без икаквог проблема. Виво експеримент им је, на жалост Србије и човечанства, успео.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend