Шта радити са Милом Ђукановићем и његовим усташама?

5
(3)

Демонизовани изрод каже да тзв. влада Црне Горе неће укинити антисрпски и дискриминаторски Закон о слободи веросисповести који је усмерен директно против СПЦ а индиректно против свих Срба и грађана Црне Горе. Доношење тог антирспког и антихрићанског закона има и једну много већу мотивацију али отом потом. Протести против тог закона су масовни иако трају већ доста дуго и сва је прилика да ће како време пролази бити све масовнији. Свима је јасно да постојање тог закона и протести против њега не могу вечно трајати и да ће пре или касније доћи до некакве врсте разрешења. Било да до њега дође милом или силом.

Пошто изрод јавно каже да влада Црне Горе неће повлачити и мењати тај закон јер му је очигледан циљ затирање свега српског у Црној Гори онда је на Србима и свим другим људима у Црној Гори да смене владу и да формирају владу Црне Горе која ће тај закон укинути и повући. СПЦ и сав клир српске цркве у Црној Гори коначно треба да схвати да се са изродом не може преговарати и да је било какав вид разговора са њим и његовим представницима чисто губљење времена.

Огромну енергију народа који је устао да се масовно широм Црне Горе бори против изрода и зла, треба преточити и квантрификовати у политичку силу која ће имати три циља и задатка. Први и основни задатак је победа на предстојећим изборима у Црној Гори. Рушење тридеценијског антисрпског и антицрногорског режима Мила Ђукановића мора бити први и основни задатак и циљ Свепревославног политичког покрета чији ће носиоци бити сви они који већ месецима масовно пркосе злу које је на њих ударило. Потребно је формирање Свеправославног народног покрета који ће кренути у свеообухватан политички обрачун са антирспским режимом Мила Ђукановића. Пошто изрод каже да влада неће мењати накарадни закон онда Србима и свим другим људима добре воље у Црној Гори није ништа друго остало него да промене и смене владу и режим који све грађане Црне Горе терорише ево већ више од три деценије.

Други циљ тог Свеправославног народног покрета после пада режима Мила Ђукановића треба да буде расписивање слободних парламентарних избора од момента када режим Мила Ђуакновића буде срушен. Прелазна власт који ће у рукама држати представници Свеправосланог народног покрета мора укинути медијску цензуре и режимски терор који у Црној Гори траје већ више од три деценије. Морају се уједно процесуирати и сву припадници режима Мила Ђукановића који су у протекле три деценије починили жестоке злочине.

Трећи циљ тог Свеправославног народног покрета који на предстојећим изборима у Црној Гори мора да учествује на свим нивоима и да на свим нивоима власти однесе жестоку и неприкосновену победу је да укине и повуче признање независног Косова.

Садашње политичке снаге не би требало да воде главну реч у том новом Свеправославном народном покрету али итекако могу и морају бити од помоћи. Окренимо се браћо српска коначно саборности и саборном одлучивању какво смо имали и практиковали док нам нису уваљене странке и партије и кренимо браћо оним средњим златним царским путем који је и од Господа Благословен. Бирајте акламативно и јавно све људе који ће вас представљати на свим нивоима власти. Да тако малена Црна Гора покаже читавом свету шта је права демократија и права владавина народа.

Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Стравични подаци: Злочини комуниста над српским народом у 20. веку

4.5 (29) Прво, геноцид комуниста над Србима вршен је намјерним слањем партизанских српских јединица против …

Највећа чистка у историји АНБ-а: Разрешени начелници свих ресора

4.8 (6) Ово је само почетак радикалних резова у Агенцији за националну безбедност Црне Горе …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend