понедељак , 30 новембра 2020

Стаматовић: Доста је Србији климоглаве политике пред непријатељима и иживљавања над Србима

0
(0)

ЗДРАВА Србија (ЗС) ће бити аутентично регионална странка по месту настајања, али и по томе што нам је циљ да помогнемо оздрављењу целе Србије, акцијом из унутрашњости, а не из Београда, изјавио је данас председник иницијативног одбора странке Милан Стаматовић

Стаматовић је на скупу оснивача те политичке странке у златиборском селу Љубиш, у присуству иницијатора из Златиборског краја и осталих делова Србије, рекао и да је циљ ЗС да управо из Западне Србије, подстакне промене на боље у целој Србији.

„Ми данас, на Духовски понедељак, други дан Тројица, из Љубиша, формално отпочињемо процес формирања и регистрације наше странке“, рекао је Стаматовић, који је председник општине Чајетина.

Он је најавио да ће оснивачка скупштина ЗС бити одржана на Видовдан, 28. јуна а да ће седиште странке бити у Чајетини.

„Обелодањујемо нашу намеру да ћемо покушати да лечимо, излечимо, оздравимо и поставимо на ноге нашу измучену, девастирану, опљачкану отаџбину и однарођену државу, нашу Србију“, истакао је Стаматовић.

Он је додао да је визија странке усправна и здрава Србија која ће знати и бити свесна тога шта је и докле је „и у којој ће народ, а не узурпатори и распикуће да одлучују куда ће и с ким да иде Србија“.

„Косово је срце, а Западна Србија са Шумадијом глава и мозак Србије“, рекао је Стаматовић

Он је нагласио да ЗС хоће Србију која ће јасно рећи – „Доста је отимања наше имовине и дедовине, тековине и стечевине, крчмљења српске територије, доста је слугерањске климоглаве политике пред српским непријатељима, на једној, а бахатог иживљавања над сопственим грађанима, на другој страни“.

Стаматовић је појаснио да је Љубиш изабран за иницијативни скуп ЗС јер је на недавно одржаним председничким изборима у том селу освојио 99 одсто гласова.

Међу потписницима иницијалне повеље за формирање странке је песник Љубивоје Ршумовић, иначе родом из овог села.

Факти

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Милан Стаматовић: „Пинк“ да објави ко је наручилац и финансијер спота о Ивановићу емитованог месец дана пре убиства, којим је отворена „сезона лова на Оливера“

0 (0) Председник Иницијативног одбора Здраве Србије Милан Стаматовић навео је да та поличка странка …

Стаматовић: „Богомдани“, не представљај ђаскање са својим подрепашима као став српског народа!

0 (0) Чајетина, 5.9.2018 – Упозоравамо Александра Вучића да одустане од намере да, следећег викенда, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend