Насловна / Србија / Хроника / Стефановић: Задати одлучан ударац нарко-мафији у Новом Саду
Стефановић: Задати одлучан ударац нарко-мафији у Новом Саду 1

Стефановић: Задати одлучан ударац нарко-мафији у Новом Саду

Потпредседник владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поручио је у Новом Саду да од полиције очекује да зада оштар и одлучан ударац нарко-мафији у овом граду и да у тој борби не сме бити ни неодлучности ни слабости, саопштено је из МУП-а Србије.

„Морамо да победимо у сукобу са криминалацима, они морају да добију јасну поруку државе да таквом деловању на територији наше земље нема места. Разговарали смо са полицијским службеницима и посебно ми је стало да наши људи, који се баве свакако једним од најтежих послова у земљи, потпуно схвате да грађани од њих очекују непрекидне активности на сузбијању криминала и максимално ангажовање како би наша земља била безбедна и сигурна”, нагласио је Стефановић приликом данашње посете Полицијској управи Нови Сад и новосадском одреду Жандармерије.

Стефановић: Задати одлучан ударац нарко-мафији у Новом Саду 2

Министар је са припадницима Жандармерије разговарао о задацима који су пред овом јединицом, поготово у данашње време када се од ње очекује да у сваком тренутку буде спремна да изврши сваки задатак везан за безбедност наше земље.

„Морал људи у овом одреду је на изузетно висoком нивоу и они су потпуно спремни да у сваком тренутку, без било каквог оклевања, крену у извршење задатака који се тичу безбедности наше земље. Припадници Жандармерије разумеју колико њихова земља очекује од њих и колико су важни у систему заштите безбедности, не само од криминала, већ и тероризма и свих других изазова који могу да угрозе безбедност на било ком делу територије Републике Србије”, рекао је Стефановић.

Он је истакао да му је драго што припадници Жандармерије своје задатке схватају озбиљно и што су спремни да, врло често ризикујући и своје животе, у сваком тренутку буду на услузи свом народу.

Политика.рс

Како би сте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Андреј Вучић у друштву нарко мафијаша који са шиптарима заједно шверцују дрогу 12

Андреј Вучић у друштву нарко мафијаша који са шиптарима заједно шверцују дрогу

Новинари КРИК-а дошли су до фотографија које приказују сусрет Андреја Вучића, брата председника Србије, и …

Нови Сад: Одржан Сајам лудака које је довукло преко 200 аутобуса 21

Нови Сад: Одржан Сајам лудака које је довукло преко 200 аутобуса

Митинг у склопу кампање „Будућност Србије“, коју води председник Србије и Српске напредне странке Александар …

2 Коментара

  1. ПерунГромовник

    Ти слино прво ухапси свога оца па тек онда можеш да причаш о борби против криминала

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *