понедељак , 21 септембра 2020

СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТ издао упозорење првог нивоа за Србију: Опрез ако путујете тамо

0
(0)

Амерички Стејт депармент издао је „упозорење првог нивоа“ за путовање у Београд и Србију због пријављене епидемије богиња.

На сајту њиховог Центра за контролу и превенцију заразних болести стоји да су званичници у Србији објавили да влада епидемија малих богиња и да је реч о веома заразном вирусном обољењу које се шири путем ваздуха, кашљања и кијања. Вирус малих богиња може да преживи два сата на ваздуху и на површинама, а манифестује се сврабом, високом температуром, секрецијом из носа, и црвеним, сузним очима.

Центар саветује све путнике да се вакцинишу пре пута и да избегавају контакт са болесним особама.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вашингтон пост објавио „Авганистанске папире“: Американци, лагали су вас

0 (0) Из папира се види да су званичници константно и намерно погрешно информисали јавност …

Црвени аларм у Србији: Због магле проблеми широм земље, издат апел грађанима

5 (1) Магла и вечерас смањује видљивост и утиче на успорено одвијање саобраћаја у неким …

Један коментар

 1. -Прво, бројка од хиљаду и нешто заражених, није епидемија.
  -Друго, не значи вакцинисати се , па бити миран
  -Много је сигурније прележати богиње, добити имунитет, па бити сигуран.
  -Кад је у Немачкој био проценат вакцинисаних ММР вакцином преко 85%, оболелих је било преко 55000, а кад је проценат вакцинисаних био испод 70%, оболелих, око 1500.Слично се дешавало и у Румунији.
  -Значи, да је већи број оболелих ако је већи број вакцинисаних? Тачно. Зато што се убризгавају полуживи вируси, које многи организми не могу да савладају и створе анттела, већ због слабог имунитета подлегну зарази, па полуживи вируси потпуно оживе и ето ти богиња.
  -Док је код нас почела борба за то да родитељи сами одаберу хоће ли вакцинисати своју децу или не, знао сам да ће дићи главу светски фармаколоби.И ево их.Знајући да код нас свашта може да прође, па и присилна вакцинација, ако се мало подвикне руководству, они дижу главу, а ови наши власници наших живота ће одмах да нам припрете да бисмо одмах стали у ред за вакцинацију, без обзира на имунитет и опште стање детета.Њима је важан проценат.
  Некада су мајке приводиле здраву децу код оболелих од богиња да се заразе и што пре одлеже сва деца, добију имунитет и после су мирни читав живот.А све без убризгавања алуминијума, живе и осталих гована која се налазе у вакцинама.
  Тако је било до седамдесетих и ретки су случајеви масовне заражености, све док не поче масовно вакцинисање.Од тада богиње, као и друге болештине, постадоше масовна појава.
  Становништво са тим полако нестаје, али фармаколоби зато трља руке због добити, а и испуњавају свој постављени циљ – редукција становништва.

  Зато, упозорење Стејт Департмента не вреди ни пишљива боба.
  Само показују колико је фармаколоби код њих јак и да су се увукли и у највишу власт.

  А кад је америчко становништво у питању њихов Сенат је расправљао о вакцини и ево делића те расправе:

  „U Američkom Senatu, senator Bil Posej je obavestio prisutne o FBI POTERNICI: „Doktor Pol Torsen, autor i ko-autor 21 od 24 studije kojom CDC tvrdi da ne postoji veza između vakcina i autizma. (WANTED BY THE FEDS – Dr.Pol Torsen)
  … i dodao da je dr Torsen na vrhu liste najtraženijih zbog 22 optužbe za elektronske prevare i pranje novca i preti mu 260 godina zatvora.
  Dr Bojl: Dr Torsen je bio saradnik na nekoliko studija koje imamo o autizmu. Ali, u stvari smo imali samo jednog istražioca.
  Bil Posej: Da li ste preispitali razne studije u kojima je on učestvovao?
  Vi znate da je taj tip običan ljudski izrod i najtraženiji čovek na planeti, a Vi ste se oslanjali na njega o podacima da li Thymerosol ima štetni uticaj?
  Dr Bojl: Dakle, dve studije nisu iz tog opusa.
  Bil Posej: Kao odbegli doktor bio je umešan u neke studije CDC-a, a ja ovde imam informaciju da je bio umešan u 21 od 24 studije. Hteo bih da se to unese u zapisnik.“

  Zatim su iznešeni podaci o porastu autizma:

  „PORAST AUTIZMA u SAD od 1980. do 2013. godine – REZULTAT JE ZAISTA KATASTROFALAN!
  godina 1980 – 1 od 10.000
  godina 1995 – 1 od 500
  godina 2001 – 1 od 250
  godina 2004 – 1 od 166
  godina 2007 – 1 od 150
  godina 2009 – 1 od 110
  godina 2012 – 1 od 88
  godina 2013 – 1 od 50 – ŠTO ZNAČI DA NA SVAKIH 50 VAKCINISANIH – JEDNO DETE OBOLI OD AUTIZMA, – STRAŠNO!
  NAJVEĆI ZLOČIN SVIH VREMENA PROTIV AMERIČKOG STANOVNIŠTVA, NAJVEĆI ZLOČIN IKADA!“.

  Кад су они у питању, онда немојте да се вакцинишете, а кад су други у питању, онда се вакцинишите неколико пута, да би они остварили своју замисао, у којој им, нажалост, помажу и владе углавном сиромашних земаља, где се режими труде да остану на власти до последњег свог становника.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *