Тамна је ноћ… (видео)

0
(0)

Драган Марковић Палма је: 1)нешто најбоље што се десило српској политичкој сцени; 2) нешто најгоре; 3) нешто најлуђе. Заокружи тачан одговор. Ако ниси сигуран, можда ће најсвежији документ из Беча да ти помогне у одлуци.

Лидер из Јагодине је у Беч ове године повео највећу делегацију до сад – чак 850 грађана, међу којима је највише студената, који студирају у овом граду и студената из Јагодине који студирају у другим местима Србије и иностранства. Трошак за ову велелепну екскурзију у потпуности сносе донатори, а аутобусима ка Аустрији упутили су се студенти из 34 града и са 66 различитих факултета у Србији.

Циљ овог путовања је пре свега да се млади упознају са животом на Универзитету у Бечу, једном од најстаријих у Европи и највећем на немачком говорном подручју, са око 90.000 студената, али и да посете друге просветне и културне институције главног града Аустрије.

У слободно време им је организовано разгледање империјалне палате Шенбрун, најпосећеније туристичке локације Беча и Аустрије, затим дворца Хофбург и забавног парка Партер, а како је Драган Марковић Палма познат као човек фине животне равнотеже (НОТ), на крају путешествија и опроштајна забава, уз хармоникицу, како доликује и незаобилазни сплет борилачких игара.

Друштвеним мрежама је, наиме, почео да кружи снимак са овог општенародног весеља уприличеног усред Беча, на ком се види како Палма са студенткињама демонстрира фајтерске вештине. Док девојке, једна по једна, у маниру најбољих остварења Бруса Лија, насрћу на лидера Јагодине, из првих редова посматра Миломир Марић ака Ћирилица, ваљда навијајући да неко ту коначно буде оборен, а тешко је погодити ко.

Нема много коментара прикладних за овакву фешту, осим да је човеку успело да оде корак даље иако смо после махања пилећим ногицама и јахања камиле уз Боже правде мислили да је то немогуће. А можда би ипак било прикладније једно једноставно – боже сачувај. Јер чак и ако у бога не верујете, сад ћете пожелети да постоји. Са оваквим политичарима, само нам он може помоћи.

Дарија Јововић, ноизз.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Турци упали и демолирали цркву у Бечу као знак подршке француским исламским терористима и главосецима

5 (2) Млади Турци упали су у Цркву Антуна Падованског и уз повике „Алаху акбар“ …

У Нишу чами неискоришћен најсавременији апарат који може за 24 сата да тестира чак 1.200 узорака на присуство коронавируса, 96 узорака одједном уз резултате за само два сата

4.6 (10) Нишка клиника за кардиохирургију упутила је 24. марта званични предлог „свим релевантним надлежним …

2 Коментара

  1. STA JE, BRE, OVO!?
    U STA SE PRETVORI OVO SRBIJA!?
    SLJAM, TALOG, OTPAD, NAJGORI OD NAJGORIH U TZV VLADI SRBIJE!
    PU!
    BOZE SACUVAJ …

  2. Boze sta osta od one nekada lepe, kulturne i postene Srbije? Srbija, Disa, Nusica, Radicevica, Vojislava…Cak i dno ima svoje dno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend