Ти си Дритане најобичнији преварант! Па Италијани имају то све да ти дају за два минута а ти ћеш да истражујеш?! Ајде одјеби...
фото: ЕПА/Борис Пејовић

Ти си Дритане најобичнији преварант! Па Италијани имају то све да ти дају за два минута а ти ћеш да истражујеш?! Ајде одјеби…

Шверцом цигарета могао је да се бави само онај ко је био близак бившој власти, почело је прикупљање доказа у вези са шверцом цигарета у Црној Гори. Ако се Тужилаштво коначно ослободи – доста људи који су обављали значајне функције у претходном периоду биће предмет разних процеса, рекао је потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић.
Абазовић је изјавио да према оперативним подацима страних служби безбедности, око 20 одсто свих шверцованих цигарета у ЕУ – долази преко Црне Горе.

Он је у интервјуу подгоричким Вијестима рекао да је почело прикупљање доказног материјала у вези са шверцом цигарета у држави.

„Тај посао није могао да ради онај ко није био близак бившем режиму. Међутим, морате спровести доказни поступак. Фрустрира ме да људи који су 10-15 година инкорпорирани у ове случајеве, нису могли да дођу до података до којих смо ми дошли за три месеца“, навео је Абазовић.

На питање зашто је влада одлуку о забрани складиштења цигарета у Луци Бар донела тек 1. јула, ако је лидер ПзП Небојша Медојевић упозоравао на проблем шверца преко Луке још од маја, Абазовић каже да није чуо да је Медојевић њега оптуживао за шверц цигарета.

Свакако, каже, неће дозволити да било ко доводи шверц цигарета у везу са актуелном владом.

Упитан који стоји иза шверца и да ли се испитују везе представника из бивше власти са тим послом, Абазовић одговара потврдно.

Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Хрватска и хрватске организације финансирали рушење Његошеве капеле на Ловћену! (видео)

Хрватска и хрватске организације финансирали рушење Његошеве капеле на Ловћену! (видео)

У трећем наставку серијала „Битка за Ловћен“, хрватски новинар и публициста Дарко Худелист, између осталог, …

Милови терористи пуцали на полицију: РТЦГ објавила снимак употребе ватреног оружја на Цетињу (видео)

Милови терористи пуцали на полицију: РТЦГ објавила снимак употребе ватреног оружја на Цетињу (видео)

Радио- телевизија Црне Горе (РТЦГ) објавила је аудио снимак на којем се чује комуникација шефа …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *