Јеремић, Тадић и Билт. Косово на тацни предато ЕУ

Ти твоји ученици проћи ће исто као и ти и завршити на ђубришту историје где вам је свима место!

5
(2)

Председник Социјалдемократске странке и некадашњи председник Србије Борис Тадић изјавио је у емисији Дан уживо, говорећи о Удруженој опозицији Србије, да „за њега остаје потпуно нејасно, као и за све грађане Србије, о чему се ради“. „То је један транзициони процес који има за циљ да прикрије да се распао СзС, остају нејасни циљеви. Немам намеру да као председник СДС, са својим искуством улазим у потпуно нејасне политичке пројекте“, каже он. На питање шта мисли о лидерима опозиције, Тадић је рекао да су то „све његови политички ученици“.
Како је рекао Тадић, годинама позива председника Александра Вучића на телевизијски дуел.

„Кад је изрицао безочне лажи о претходној власти, али је и успео, јер добар део јавности верује да је за све крива претходна власт. Позвао сам га на дуел као бивши председник, а не као припадник опозиције“, каже он.

Тадић се осврнуо и на извоз српског оружја у Јеременију и рекао да је извоз почео „негде 2015, 2016“.

Закључци немају, рекао је, никакав извршни елемент у себи.

„То је за ситуацију у којој дође до упита из Јерменије да дође до извоза наоружања и војне опреме у Јерменију. Чињеница да Вучић шаље изасланика у Азербејџан, значи да смо направили дипломатски прекршај“, каже Тадић.

Осврнуо се и на данас формирану Удружену опозицију Србије и рекао да „за њега остаје потпуно нејасно, као и за све грађане Србије, о чему се ради“.

„То је један транзициони процес који има за циљ да прикрије да се распао СзС, остају нејасни циљеви. Немам намеру да као председник СДС, са својим искуством улазим у потпуно нејасне политичке пројекте“, каже он.

Како је рекао, „видели смо и претходних година да је СзС трошио енергију“.

„Овај систем је опаснији од Милешевићевог. Ми смо у то време имали једног јединог противника, имали смо и подршку међународне заједнице за коју Милошевић више није био фактор мира и стабилности“, каже Тадић.

На питање шта мисли о лидерима опозиције, Тадић је рекао да су то „све његови политички ученици“.

„Нешто бољи, нешто лошији, вероватно ни они нису задовољни какав сам ја њима био политички ментор, али било би добро пошто они нису имали то петооктобарско искуство, да мало прочитају политичких уџбеника или макар сведочанства оних који су у томе учествовали да би разумели какав је једини начин да се овакав систем сруши с власти“, рекао је Тадић.

Н1

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Да ли ви можете да поверујете да је ОВО председник једне европске државе? (видео)

5 (9) Да ли ико у Србији може да поверује да нам је ОВО са …

Будалу и везано куче уједе!

5 (6) Срби имају смисао за хумор. Понекад и за онај најцрњи, а умеју да …

Један коментар

  1. opet neki ludi bosanski bastard brusi zube da zasedne na presto Srhski Careva.
    ma odjebi balija u te tvoje krseve, kamenjare i jaruge, dovucaraste se ovamo ko sa ulara pusteni magarci, a gde se okrenes sve neki kurci rukovodioci bosanski zlikovci. sad samo nam i ti falis.
    i ova zmija i azdaja cibuljicka pope nam se na vr kurca.
    sikter dzabolebarose odjebi
    sve mi se cini da sem kozojebaca, moze da bude proterivanja i ne malo bosanskih balija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend