Тракторске блокаде у Војводини и централној Србији

0
(0)

Дежурни оператер у Ауто-мото савезу Србије (АМСС) Вања Бранковић изјавила је данас да су на подручју Војводине и делу централне Србије пољопривредници блокиранли поједине регионалне путеве

„Према подацима Управе сабраћајне полиције МУП-а Србије саобраћај је у прекиду због блокадепољопривредника на путном правцу од Зрењанина према Кикинди преко Меленаца и Башаида и ка Београду преко Ченте и ка Новом Саду преко Жабља“, навела је Бранковић.

Према њеним речима блокиран је и магистрални пут Нови Сад-Бачка Паланка код места Гложани и код Сомбора на делу пута код Силбаша и Маглића као и деоница пута од Шида ка граничном прелазу Товарник, део старог пута Сремска Митровица-Кузмин, од Ковачице ка Тителу преко Фаркаждина, од Инђије ка Новом Саду преко Чортановаца.

Такође блокиран је и пут од Суботице ка Бајмоку, као и сва укључења и искључења са и на аутопут из правца Суботице, где се возила на овим деоницама пропуштају на сваких сат до сат и по времена.
Саобраћај је прекиду и од Врбаса ка Србобрану, од Сирига ка Змајеву, од Сомбора ка Оџацима код места Стапари, од Вршца ка Панчеву и пут од Вршча ка Белој Цркви, код места Стража.

Блокада је актуелна и на делу пута од Краљева ка Тополи, код места Церовац.Могуће су и промене у блокадама с тога свим возачима саветујемо да посете наш сајт и нашу интерактиву мапу која се редовно ажурира, нагласила је Бранковић.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Косово* никада неће добити чланство у УН па таман по цену грађанског рата у Србији!

3.7 (3) Председник Албаније Иљир Мета, изјавио на 75. заседању УН, да би чланство Косова …

Једино решење: СНС ТРЕБА РАЗОРИТИ

4.6 (13) Пред Србијом су два озбиљна задатка. Прво, мора да се ослободи диктатуре и, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *