fbpx

Трамп: Британци су вратили контролу над својом земљом, надам се да ће то урадити и Американци

0
(0)

ФАКТИЧКИ председнички кандидат Републиканске партије – милијардер Доналд Трамп – назвао је резултате британског референдума фантастичним јер су Британци себи вратили контролу над сопственом земљом.

Овоме је још додао: „Гласањем за излазак из ЕУ – Британци су повратили контролу над својом земљом. Вратили су назад оно што су препустили Бриселу. Мислим да ће све бити дивно. Мислим да је исход референдума фантастична ствар“.

Трамп је ово рекао у Шкотској, где је присуствовао отварању комплекса за голф. Па наставио:

„Поздрављам исход британског референдума. Народ Уједињеног Краљевства је искористио свето право свих слободних људи. Прогласио је своју независност од Европске уније и зато је гласао за враћање контроле над националном политиком, границама и економијом“.

Трамп је обећао, уколико постане председник Сједињених Држава:

„Администрација Доналда Трампа ће учврстити везе са слободном и независном Британијом, укључујући наше везе у трговини, култури и одбрани. Свет ће постати мирнији и стабилнији када нае две државе и наша два народа буду обједињени. А тако ће бити при Трамповој администрацији“.

У свом очекиваном стилу, Трамп је посебно подвукао:

„У новембру ће и Американци имати могућност да објаве о својој истинској независности. Имаће прилику да гласају за такву политику у сфери трговине и такву имиграциону политику и такве међународне односе у којима ће на првом месту бити интереси наших грађана. Американци ће имати прилику да одбаце владавину елите која је сада навласти и да подрже истинске промене које може извести само влада састављна од представника народа која служи његовима интересима“.

Трамп је у Шкотској, из које корене вуче његова мајка, најавио да ће потпуно престати да се бави бизнисом ако победи на новембарским председничким изборима.

Факти

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Руски медији: Светска „елита“ планира чиповање људи

5 (1) Након пуштања програма „Бесогон“ Никите Михалкова, у којем је говорио о перспективи чиповања …

Да ниси НЕСПОСОБАН и КОРУМПИРАН као што јеси Срби би контролисали Балкан!

5 (1) Немци и Французи још увек се нису договорили око тога „шта ће да …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *