Насловна / Свет / Америке / Трамп: Покушавају да умање значај одличног састанка са Путином

Трамп: Покушавају да умање значај одличног састанка са Путином

Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је имао одличан састанак са руским лидером Владимиром Путином, али да су „лажљиви медији“ потрошили сву своју енергију да његов значај умање.

„Имао сам одличан састанак са Путином, а лажљиви медији су искористили сву своју енергију како би покушали да га дискредитују. Врло лоше за нашу земљу!“, написао је Трамп на Твитеру.

Јуче је амерички председник оптужио за лицемерје „лажљиве медије“ који су га критиковали за „превише добре“ односе са Путином.

news-front.info

Актуелно

Стратешке ракетне снаге Русије почеле да добијају системе „Авангард“ (видео)

Стратешке ракетне снаге Руске Федерације почеле су да добијају системе „Авангард“, рекао је командант Стратешких …

Global Times: Кина може затворити своје тржиште за све америчке компаније

* Кина има кључну улогу у многим производним ланцима чији производи завршавају у САД и на …

Један коментар

  1. Доктор са Чубуре

    За Америку и њену дубоку државу се зна одавно. Спољну политику одређује Центар за иностране послове, а председник је само марионета. Не бих да грешим душу, али једна ствар ми у Русији некако запада за око. После катастрофалне епизоде са Јељцином на власт долази Путин и то из кругова који су далеко испод нивоа који даје државни врх. Нико из Јељцинове гарнитуре осуђен, нико стрељан, нико чак ни да погине под чудним околностима. Метод избора Путина и његове појаве ниоткуда доста личи на улазак на сцену два последња премијера Србије, Вучића и Брнабића. Искрено бих волео да нисам у праву и да је ово само поновљена случајност, како због Србије тако и због Русије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *