ТРГОВИНА ОРГАНИМА: Телима неких жртава у масовним гробницама код Доњецка недостају – унутрашњи органи

0
(0)

Лично сам видео таква тела у две гробнице. Био им је разрезан грудни кош и „покидана” стомачна дупља – рекао је премијер Доњецке Републике Александар Захарченко

У ОКОЛИНИ Доњецка досад су откривене три масовне гробнице са телима жртава украјинске „казнене експедиције”.

Премијер Доњецке Републике, Александар Захарченко, открио је још страшнију истину. Да у телима неких жртава недостају – сви унутрашњи органи.

„Лично сам видео таква тела у две гробнице. Био им је разрезан грудни кош и „покидана” стомачна дупља. То је или последица хируршке интервенције или неког специфичног рањавања. Поседујемо, међутим, информације да је украјинска национална гарда „секла” и заробљенике и сопствене рањенике ради вађења органа” – испричао је Захарченко.

Премијер ДНР ипак наглашава да „последњу реч” могу имати лекари – специјалисти. Поготово што су многа тела у одмаклој фази распадања.

На територијама које су биле под контролом украјинске „казнене експедиције” досад су откривене четири масовне гробнице са телима цивила и шест – са телима украјинских војника.

Захарченко је уверен да ће бити откривено још доста таквих „братских гробница” – чим почне потрага за њима у околини Телмпаљова, Јенакијева, Старобешева и низа других насеља Новоросије.

Захарченко је указао на још једну „страшну околност”: да има тела цивила која су обезглављена, а и да су некима одсечени удови.

Министарство иностраних послова Русије, данас је, иначе, указало да су простор око Нижње Кринке, где је пронађена велика масовна гробница – држали припадници украјинске 25-те Падобранске бригаде и батаљона „Ајдар”.

 

Факти

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Новоруси направили „Орден Јуде“ за Петра Порошенка тежак две тоне од украјинских граната

0 (0) У Доњецкој Народној Републици изливен је „орден Јуде“ за председника Украјине Петра Порошенка, …

ФРОНТ ЛУГАНСК: Оклопно-механизоване јединице Војске ЛНР подижу своју борбену готовост (видео)

0 (0) У ширем рејону града Луганск Војска ЛНР је одржала војну вежбу са темом …

3 Коментара

  1. УЗБУНА! ЗАБРАЊЕНИ РУСКИ ФИЛМ СОДОМ / UZBUNA! ZABRANJENI RUSKI FILM SODOM http://www.youtube.com/watch?v=0WJJBg15tvI#t=37

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend