Србија

Тупава декларација владе нема никакву правну снагу нити Вучић у име Србије има право да преговара о било чему!

Влада Србије усвојила је на данашњој седници Декларацију о подршци активностима председника Републике Александра Вучића које се односе на разговоре са представницима привремених институција самоуправе у Приштини.

Како се наводи у документу, „полазећи од раније утврђених принципа да ће представници Србије кроз преговоре тежити изналажењу споразумног и свеобухватног решења за КиМ, Влада подржава активности председника Александра Вучића“ поводом предстојећих разговора Београда и Приштине 3. и 4. септембра у Вашингтону, који ће се одржати под покровитељством америчког дипломате Ричарда Гренела.

Такође, наводи се да Влада сматра да су „досадашње активности председника Вучића у најбољем интересу заштите интереса Србије на Косову и Метохији и од предстојећих разговора, пре свега, очекује напредак везан за отворена економска питања, што ће бити на добробит грађана и економије“.

Спутник

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

оментара

 1. Pa deklaracija ni sama po sebi nije dokument, već obična izjava po kojoj niko ne može biti ni angažovan ni odgovoran za svoja dela. Pogotovu što ni vlada koja je donela deklaraciju više nije ništa, nema ni mandat ni ovlašćenja da donosi dokumenta, već samo da obavlja tehnikalije do imenovanja nove vlade. Čak i kad bi ova vlada imala mandat da donese pravu odluku, neku vrstu punomoći za picoustog psihopatu da je zastupa, ona to ne bi smela da učini, jer bi time prekršila ustav. Ali oni ne haju ni za šta. A bliži im se svima ružan kraj.

 2. Још једна тачка у пресуди за велеиздају. Само усвајајте декларације, кршите устав и законе, само се бахатите још брже, јаче и боље за вашу децу. Само да знате да сте свако јутро када устанете, један дан ближи затвору. Чисто да не буде забуне.

 3. Декларација је само марама за скретање пажње бика. Права опасност прети од бодежа. У овом случају то је евентуални потпис. Потпис председника, премијера или министра иностраних послова има међународно – правну важност и нема никакве везе да ли је то што је потписано у складу са Уставом те земље или није. Међународно – правна обавеза остаје, без обзира какву осуду то изазове у парламенту, уставном суду или на улици.

  1. Da li medjunarodno-pravna obaveza ostaje je jedna stvar, a sasvim druga da li je ona sprovodiva. Ako se neka odluka, neki sporazum ili dogovor kosi sa ustavom i zakonima Srbije i rezolucijom UN, onda je pitanje šta će se desiti u zemlji ako neko pokuša da to sprovede u delo. Oni, razume se, mogu da čekaju sa sprovodjenjem, imaju oni vremena, ali to i dalje ne znači da će Srbija za to vreme mirovati i u tišini umirati.

   Sve je laž i prevara, po starom psihopatinom receptu. Ono stenjanje kako ga pritiskaju, ono kobajagi odlučno odbijanje da prizna nezavisnost dela naše teritorije i sve ostalo očigledno treba da dovede do rezultata kakav je on dogovorio sa tačijem i za koji je, kažu, isplaćen: navodna podela KiM, progon preostalog srpskog stanovništva i ustupanje šiptarima još i tzv. preševske doline. Skoro da nema goreg scenarija po Srbiju. A on to i hoće i to nam je i obećao onomad kad reče da će morati da nam smisli i nešto gore od suludih pandemijskih mera.

   Sa namerom da prizna je i otputovao u SAD. Da nije imao tu nameru, on ne bi ni putovao, nego bi rekao da ga boli stomak, ili da mu roditelji nisu ostavili ključ od stana, ili da se uspavao itd…

   1. Сад вас баш не разумем. Како да ли је спроводиво? Па они су већ све спровели по питању успостављања туђинске власти на Косову и Метохији и то до најситнијег детаља. Српска власт то признаје и организује учествовање на тим изборима. Српска листа представља српску власт на изборима на Косову организованим по косовском уставу. Значи све је већ спроведено, а тражи се још само потпис председника, премијера или министра иностраних послова који ће дати међународно правни легитимитет том отимању.

    1. Pa nisu sproveli sve šiptarske i vatikanske planove. Nemaju pristup mnogim medjunarodnim institucijama, pa im je manevarski prostor prilično skučen. Drugo, Srbi, i ne samo Srbi, se neće pomiriti sa takvim potpisom, pa će nastati opšti haos i na KiM, i u Srbiji, i na celom Balkanu. Osim toga, to će biti presedan po kom će mnoge manjine u Evropi i svetu istaći svoje zahteve za nezavisnost, što znači još jedan dodatni nivo haosa. S druge strane, Rusija će staviti veto u UN, tako da taj potpis u praksi neće rešiti ni jedan problem šiptarima, EU i SAD, niti će im doneti išta dobro, samo gomile novih problema. Zato ja mislim da ameri neće insistirati na nezavisnosti. Uostalom, što bi zapadnjaci uopšte insistirali na nezavisnosti KiM-a, kad je njima i ovako dobro: vladaju teritorijom, ljudima, ekonomijom, saobraćajem i svim ostalim oblastima života koje ih zanimaju. Samo nemcima treba to priznanje, jer bi im to širom otvorilo vrata ka otimačini Vojvodine. Već se uvelike nameštaju da ćape Banat. Bačku će njihovi robovi Hrvati, a sredina im zasad nije ni važna. Važan im je samo Dunav.

     1. Шиптарски планови су небитни јер су они само инструмент у спровођењу планова Ватикана. Кад разбијам бетон мацолом ни једног тренутка ме не интересује какви су планови мацоле. Потпис српске стране је неопходан Америци не због признања Косова већ да би се власништво над свим оним привредним и природним ресурсима које су нам Шиптари отели, могло бити пренесено на америчке компаније које су већ све то поделиле као плен, али не могу да укњиже на своје име. У праву сте да се сви планови Ватикана нису ЈОШ остварили, али онај део планираног за који су им требали Шиптари је остварен у потпуности. Можда ће бити још једна епизода у Црној Гори, али то је нека друга прича. Уместо Шиптара, даље остварење планова Ватикана ће се спроводити преко миграната – погледајте књигу из 1926. – Панеуропа од Калергија, ту је цео план који се управо сада спроводи.

      Што се тиче Војводине, а и Рашке, ради се о даљим плановима распарчавања српске државе. Крајњи циљ је да Срби остану без државе како би се као народ на ветрометини лакше преименовали, асимиловали и нестали. Разлог због кога све ово ради Ватикан није ни новац ни природна богатства – она се само користе као надница за извршиоце. Циљ је уклањање народа који је један од ретких преосталих, способних да осцилују на високим духовним фреквенцијама и као такви претстављају енергетску и езотеријску сметњу за овладавање светом помоћу страха, безнађа и зомбирања. Да смо стварно такви, потврђује и прва побуна у свету против затварања за време такозваног ковида. Она је била у Београду.

      1. Da. Mada neke stvari od onog što ste napisali ja ne znam, tj. nisam ranije čuo, pročitao, ni sam do njih došao, zvuče mi veoma logično, pa ih mogu prihvatiti kao istinu.

       A ovo poslednje što rekoste da smo zbog nečeg vrlo važni, odnosno da naše mišljenje osluškuje cela evropa, uverio sam se i sam. Naime, uoči onog velikog protesta u nemačkoj javili su mi se neki njihovi stručnjaci i izokola se raspitivali šta ja mislim o kovidu. Ja sam kao i uvek kao iz topa sasuo kako je sve prevara itd. itd. Osetio sam da im je to bilo odlučujuće za nešto, mada u tom trenutku nisam znao za šta. Već sutradan sam to shvatio kad sam video mase ljudi koje protestvuju u Berlinu. To nije prvi put. Često me stranci “konsultuju” izokola, mada ne više o našoj situaciji, verovatno zato što su shvatili da sam shvatio… nego o drugim stvarima koje se meni ponekad u prvi mah učine besmislenim. Jako mnogo drže do našeg mišljenja, iako to kriju. Uskoro bismo mogli postati njihova kristalna kugla.

       1. Одлично поређење – кристална кугла. Не само да би то могли постати, већ смо то одувек били кад год успемо да осцилујемо на својој оригиналној фреквенцији. Зато толико настоје или да нас спусте или да нас разбију.

 4. Прича је мало сложенија и укључује нека знања не вековима већ много дуже склоњена од људи. Ради се о томе да су Срби задржали своју исконску могућност стварања позитивних мисаоних форми или егрегора – живих, небиолошких организама који започињу свој живот у орбитама изнад астрала, напајају се позитивним енргијама из удружених и усмерених мисли људи на вишим фреквенцијама и одатле буше колективну свест која је као један вештачки оперативни систем (Виндоуз – Била Гејтса) постављен да у људима замени дух. Како је колективна свест већински већ уметнута уместо духа у око две трећине становника планете, за завршавање тог поробљавања сметају не једино, али највише Срби.

   1. Генерално, словенски народи, припадници првобитног Рода Белих народа на планети Земљи који нису ушли у састав Атлантиде. Теоретски, сви они могу досегнути фреквенције духа које руше систем обмане којим се влада. Практично, доста су се удаљили од те способности, али могу да је поврате.

 5. Зато, није случајно да је друга по реду побуна била у Немачкој. Тамо је много изворних Срба, само германизованих током миленијума.

  1. Ako je hitler priznavao da je medju nemcima 70% Slovena (tj. Srba), a bar se on razumeo u krvna zrnca, onda je taj procenat i znatno veći. Nije sasvim jasno ni ko su bili germani, pa time ni proces germanizacije.

   Koliko sam shvatio taj egrgor bismo mogli nazvati idejama, ali ne bilo kakvim, več originalnim i autentičnim idejama, koje svojom autentičnošću i istinitošću razbijaju ovaj ogromni paket predrasuda, pseudoznanja i pseudonaučnih stavova koji stežu čovečanstvo kao okov i ne daju mu da diše i živi onako kako mu je od Boga dato: slobodno, u radosti i miru.

   1. Германи или грмани, људи из грма или грмља, они који су се сакривали у жбуње кад припадници Рода пролазе. Германизација је процес који је користио исти шаблон као и касније исламизација, похрваћење, стварање црногораца… У суштини, хватање у припремљену мрежу оних припадника рода који су из неког разлога (страх, бес, користољубље, мржња…) спустили своју изворну фреквенцију на ону коју има неко околно минорно племе и додељивање имена тог племена целој откинутој групи. Затим, ствара се идентитет кроз негацију свега из чега су потекли. Рецимо, хрвати се једино декларишу као не-Срби, па одатле долази и толики афинитет ка злочинима над Србима јер само тако они могу очувати лажни идентитет не-Срба. Тако се један део Рода откида и он на даље осцилује на нижој фреквенцији, а тиме и даље од својих изворних могућности.

    Егрегор јесте у једном свом делу идеја, али не само то. Поред техника за стварање нових егрегора, постоје и начини за оживљавање старих егрегора, што је за један стари народ као што су Срби и који има чему да се врати, много препоручљивије.

 6. Samo ime germani potiče od naziva široke teritorije centralne evrope koju su rimljani nazivali germanija. Ali ono ne govori apsolutno ništa o poreklu stanovništva te germanije. Ono je proizvoljna izmišljotina kao i mnoge druge (Mezija, Trakija, Dakija, Ilirik…). Samo to što su rimljani tako nehatno davali imena narodima prema teritoriji na kojoj su živeli mene navodi na neočekivani zaključak: Rimljanima su svi ti narodi bili ISTI verovatno po jeziku, običajima, izgledu itd. i razlikovali su ih samo po teritoriji koju nastanjuju. A čak postoje podaci da se u starom rimu sve negde do smene milenijuma govorilo i pisalo na srpskom tj. etruskom/sabinskom. Dakle, ti narodi su rimljanima bili isti kao i oni sami. Tek nizom reformi latinski jezik je uspeo da postane poseban jezik.

  1. Тако је. Римљани су звали Германија, али је корен речи преузет од српског – грм, грмани јер име том простору су први дали Срби. Као још видљив доказ, на неким картама које можете пронаћи чак и на интернету, постоји Лимес Сербикус, односно уцртана граница иза које су ти и тако настали грмани уз помоћ Ватикана потиснули српски народ. Да лакше пронађете, линија се (грубо) простире од Трста, односно од најсеверније тачке Јадранског мора и одатле вертикално на север до краја Европе. То им је било од изузетне важности како би српско становништво одсекли од свог највећег духовног храма посвећеног Богу Виду, који је саграђен на Аркони или Ригену (оба назива се користе). За време Другог светског рата, грмани су баш на Аркони извршили пробу своје атомске бомбе и тако уништили скоро све крупније археолошке доказе о храму.

 7. Иначе, Лимес Сербикус и данас важи као активна црвена линија Ватикана. Источно од Лимеса, Срби могу да буду Срби односно српска мањина у тим државама. Западно од Лимеса, Срби могу само као национализовани Немци, Швајцарци, Французи и слично.

  1. Sve u svemu, nikad nije postojalo ni jedno pleme koje je sebe zvalo germani ili koje su tako nazivali drugi. To smo završili. Ali ostaje još ključ manipulacije i istorijskog falsifikata: germanski jezici (nemački, švedski, norveški, danski). Nikako ne uspevam da shvatim odakle ti jezici. Nisu oni nešto napabirčeno i nabacano, već vrlo razvijeni, bogati i organizovani jezički i logički sistemi koji očigledno mora da imaju duboke istorijske korene, ali ja u evropi te korene ne vidim. Vidim slovenske jezike, zatim latinski, zatim ugrofinsku grupu i to bi bilo uglavnom sve. Dakle, germanski jezici verovatno vuku koren odnekud van evrope. Taj koren ne može biti iz daleka i izbor nije veliki: ili sa bliskog istoka ili iz afrike. Odgovor na ovo pitanje je ključ čitave svetske misterije zato što će nam on otkriti i ko je glavni svetski manipulator i falsifikator. Oni koji su centralnoevropskim plemenima nametnuli tzv. germanske jezike su ljudi koji su odlično znali taj korenski jezik, što će reći da su pripadali tom matičnom vanevropskom narodu ili nekom njemu vrlo bliskom. Po logici stvari, nametanje jezika mora biti posledica okupacije evrope od nekog vanevropskog naroda, jer kako možeš nametnuti bilo šta, a kamo li jezik, ako prethodno ne okupiraš. Samo još ostaje pitanje ko je taj okupator. Naš je problem što mi nemamo ni jednog stručnjaka koji ume da čita klinasto pismo, hijeroglife i druga stara pisma, a samim tim u Srbiji niko pojma nema kako je izgledao npr. sumerski ili asirski ili staroegipatski jezik. Mislim da naš filološki fakultet čak nema ni katedru za hebrejski, kao ni za jidiš (jezik evropskih jevreja, koji je u suštini isto što i nemački, samo je izgovor malo različit). Moramo prikupljati snage da čim oteramo sotonu sa vlasti razobličimo falsifikatore, jer upravo oni već vekovima kolju čitavu evropu, a nas naročito.

   1. Атлантида када је уништена обарањем Луне Фате на њу (одатле израз ”фатално”, идентичан на већини језика), становници са ње су морали негде да оду. Шта мислите, где?

     1. Пре око 13.000 година. Пад Месеца Фата је узроковао закретање осе Земље за 23,4 степена. Разлика до 90 степени је 66,6 степени или библијски број човека последње цивилизације (666). Екипа са Атлантиде одлази прво у Египат. Египатска религија веома цени Тота Атлантиђанина који их је свему научио. Европа је освајана у три таласа од стране тамних и сада управо присуствујемо четвртом, помоћу миграната. Прва група из Египта иде на простор Индије и Кине и тамо успоставља култове црних богова, са приношењем људских жртава. Одатле покушавају да заузму простор Словена и тада наши преци крећу у рат са њима и заустављају их. Примирје је потписано пре 7529 година и то је почетак српског календара, најстаријег календара на Земљи који је још у употреби. Из Египта излази још један део Атлантиђана, пре око 3.200 година са задатком да форсирањем похлепе спусте фреквенцију Словена. Та група је касније названа Јевреји, а метода је банкарство. Трећа група је освајала хришћанством односно ватиканском варијантом те религије, а последњи талас су мигранти. Калергија и Паневропу сам већ помињао.

      1. Ima logike, a i intuitivno čovek oseća da bi dosta toga moglo biti istina. Na primer egipatski faraoni su imali jako čudne fizionomije i još čudniji oblik glave, poneki i tela (recimo Amenhotep IV tj. Ehnaton). Zatim, na egipatskim dvorovima raspolagalo se znanjima i dostignućima nezamislivim za to doba. Onda nedovoljno razjašnjena uloga kleopatre kao eksponenta egipatske politike u istoriji starog rima i vrlo čudno vremensko poklapanje nekoliko procesa na evropskom tlu u to vreme (smena milenijuma): pojava hrišćanstva, jačanje egipatskog uticaja, slabljenje rima sa pratećom strašnom dekadencijom i dezorijentacijom itd. (svašta se u to doba dešavalo u evropi).
       Ali period od više od 5.000 godina ratovanja na istoku mi se čini prevelikim. Ratova i to žestokih je tamo zaista bilo, čak ima tragova da je korišćeno nuklearno oružje, a stari indijski spisi pominju i borbe letelica. Ko je sve tamo ratovao ne znamo (Sloveni koliko znamo nisu imali letelice). Hoću da kažem da je pet hiljada godina malo previše i za ratovanje kopljima i mačevima, a kamo li nuklearnim oružjem. Osim toga, u takvom ratu u kom se koriste i letelice i nuklearne bombe Sloveni sa svojim oružjima nisu imali nikakve šanse da pobede. Ili su ipak i oni imali neka opasna oružja?
       I tako, ima dosta zanimljivih i uverljivih mesta, ali ima i belina i nelogičnosti.

       Nedostaju nam dokumenta i artefakti. Sve je to pokradeno i negde sakriveno. Nadam se i ubedjen sam da nije uništeno i da ćemo mi ili naši potomci sve to jednog dana pronaći i konačno objasniti istoriju sveta.

       1. Рат на истоку није трајао 5.000 година, био је много краћи. Осим мира успостављеног пре 7529 година, за резултат је имао градњу Кинеског зида као ограде за Кинезе (места за стрелце на том зиду су окренута КА Кини, а не од ње, осим у делу где доводе туристе).Такође, резултат је био постављање Словена за касту Брамана, управљача у Индији, као и преписивање Славјано Аријевских Веда и настанак индијских Веда.

        Има тих трагова довољних за један осредњи мозаик, али највећи противник његовом склапању је ригидност ума која се смишљено успоставља процесом школовања контролисаним од тамних.

 8. И мала помоћ пријатеља: назив Европа долази од две речи – ЕУРО ПАРС, што значи источни део. Где би било то нешто чему је Европа источно? Само у Атлантику.

  Нато пакт је примарно створен као војно удружење тих народа, пореклом са Атлантиде и територија које су ставили под контролу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!