Удружење Свети Сава: Хоћемо хапшење нарко дилера, а не баба по пијаци!

5
(3)

За комуналну полицију новца има, а за одељење за сузбијање наркотика „нема“. Хоћемо хапшења нарко дилера, а не продавце лубеница.

У Лазаревцу на наркотицима тренутно ради 3 полицајаца, а стање је такво да је потребно најмање 20. После 7 година рада Удружења Свети Сава и објављивања преко 160 имена нарко дилера, а неко и даље ћути, жмури и што је најгоре овим чином пљује на сав наш досадашњи рад. Родитељи у Лазаревцу редовно измирују своје обавезе према држави и очекују да дроге на улицама нема. Узмите у обзир чињеницу да је у Лазаревцу умрло 10 пута више младих људи од дроге него што је погинуло на ратиштима у Босни, Хрватској, Косову и Нато бомбардовању. Само у задњих 30 дана два нова смртна случаја.
Докле? Колико још жртава је потребно?
Удружење Свети Сава ће се на све начине борити да се прво оформи одељење за наркотике па онда све остало. Ми ову СРАМОТУ трпети нећемо, ако буде било потребе позваћемо народ и родитеље на улицу. Молимо вас да се уразумите и не подцењујете снагу Удружење Свети Сава у Лазаревцу, а и шире.

КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО!!!!

Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Издајника огрезлог у тешке облике криминала и треба прислушкивати! Даће Бог и да га хапсе због издаје, криминала и корупције!

4.2 (10) ПОКРЕНУТА је опсежна и детаљна истрага о томе ко је, по чијем налогу …

Град Београд запошљава додатних 150 комуналних пандура да јуре бабе по пијаци

5 (1) Начелник комуналне полиције Иван Дивац изјавио је данас да је објављен конкурс за …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend