Ухапшени сарадници Беливука спремни да проговоре о убиству адвоката Огњановића

Ухапшени сарадници Беливука спремни да проговоре о убиству адвоката Огњановића

5
(1)

Истрага убиства познатог адвоката Драгослава Мише Огњановића коначно би могла да се помери са мртве тачке и то захваљујући хапшењу вође навијача Вељка Беливука, званог Веља Невоља, и припадника његове криминалне групе. Наводно, поједини ухапшени припадници Беливукове групе спремни су да за повлашћени статус испричају своја сазнања о ликвидацији адвоката.

Огњановић је убијен 28. јула 2018. године на прагу свог дома у Новом Београду, а према писању портала Новости, постоји веза између Беливука, Миљковића и људи за које се сумња да су учествовали у организацији и логистици ликвидације адвоката.“Неки од високопозиционираних чланова сада ухапшене групе, чије су праве вође заправо челници “кавачког клана”, спремни су да о томе причају. Тужилаштво ће у наредном периоду имати пуне руке посла. И овај случај је у надлежности тужиоца за организовани криминал”, пише тај портал.

Огњановићево убиство приписано је “кавачком клану”, а опште је познато да му је Беливукова група била блиска, те би коначно можда могло да дође до помака у том случају, захваљујући осумњиченима, који су спремни да проговоре у замену за статус посебног сарадника.

“Међу тим егзекуцијама су и оне где су људи у центру Београда дизани у ваздух усред поднева. Ту је и ликвидација Драгослава Милорадовића, кума Луке Бојовића. У његовом и у случају Мише Огњановића много је сличности, почев од тога да је убица стигао на мотору. Помиње се и да је организатор исти, као и то да је, све доскора, уживао заштиту одређених људи из полиције, иако је за њим била расписана црвена Интерполова потерница”, наводе Новости.

Подсетимо, група Вељка Беливука сумњичи се за најтежа кривична дела, међу којима су изнуде, отмице и убиства.

Нова.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Сремска Митровица: Тартуфари се сукобили око територије, двојица убијена на лицу места (видео)

Сремска Митровица: Тартуфари се сукобили око територије, двојица убијена на лицу места (видео)

4.2 (5) ДО крвавог обрачуна у којој су убијене две особе у шуми у месту …

ВУЧИЋ СВЕ ПРИМА: Мигрант који је убио младића у Сарајеву се крио у Београду

ВУЧИЋ СВЕ ПРИМА: Мигрант који је убио младића у Сарајеву се крио у Београду

5 (2) Припадници Министарства унутрашњих послова Републике Србије ухапсили су држављанина Марока С.Е.Д. (31), осумњиченог …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend