Употреба Флуорида: Од нацистичких конц-логора до вашег градског водовода!

Употреба Флуорида: Од нацистичких конц-логора до вашег градског водовода!

Флуор су масовно користили нацисти да би стерилизовали затворенике у логорима и претворили их у послушно робље, а сада је флуор једна од главних супстанци у водоводним мрежама широм света.

Преносимо анализу о флуоризацији воде, поткрепљену писмима истакнутих хемичара, која је објављена на америчком порталу Greater Things.

Флуор – отров са широком применом

Флуор је кључни састојак Прозака (Prozac), „лека“ који се масовно препуручују психијатри и Сарина, који је нервни гас.

Флуор је интересантан елемент, јер је његова примена јако распрострањена у многим процесима производње алуминијума и у нуклеарној индустрији се стварају одређени токсични нуспроизводи.

Натријум-флуорид који се према Мерковом (Merck) индексу првенствено користио као отров за мишеве и бубашвабе, а данас је ова супстанца активни састојак паста за прање зуба и адитив води за пиће.

Флуоризација у САД почела педесетих година XX века

Историјски гледано, ова супстанца је била врло скупа до педесетих и шездесетих година прошлог века када је компанија Алкоа (Alcoa) и цела алуминијумска индустрија са огромним резервама токсичног отпада некако успела да прода Управи за храну и лекове (Food and Drug Administration) и влади САД лудачку али крајње уносну идеју да купе овај отров од 20.000% засићености и да га убаце у наше резерве воде за пиће као и у пасте за зубе и водице за испирање уста. Да, добро пише – 20.000 % засићености.

Што значи када се натријум-флуорид убаци у нашу воду за пиће, онда га отприлике у води има негде око 1ппм (један део отрова на милион делова воде или парт пер миллион) али пошто ми пијемо само пола посто од те исте воде, та опасна мешавина једноставно иде у земљу кроз канализационе одводе, што значи, не само да је хемијска индустрија, буквално, добила бесплатно одлагалиште опасног отпада, већ им за то и плаћају огромне суме новца.

Натријум-флуорид везује алуминијум који је штетан за здравље

Независни научници су забележили у последњих 50 година да натријум-флуорид смањује дужину животног века људи, да ствара различите врсте рака и менталне болести, и најважније од свега да ствара људе послушним, подређенима све заједно у једном малом „згодном“ паковању. Налази се све више доказа да је алуминијум у мозгу главни узрок Алцхајмерове болести, а научни докази указују на натријум-флуорид који има јаку склоност ка везивању с опасним алуминијумом.

Поштени научници који су покушали да упале аларм због натријум-флуорида сукобили су се с мултимилионском доларском машинеријом и пропагандом због чега су стално доспевали на црне листе и такође им је дискредитован рад тако да је јавност ускоро изгубила интересовање док у медијима овај проблем никада није добио с правом заслужен простор.

Флуор и обмана о заштити зуба

Успешном пропагандном кампањом педесетих година је у САД уведена флуоризација. Та јако паметна кампања је била врло емотивна и уверљива, па је уместо научних података циљала на емоције и бригу о здрављу становништва, тако да је натријум-флуорид постао опште прихваћен и коришћен састојак у многим производима и препаратима.

Дан данас људи реагују исто на флуор, можда сте и ви један од њих који ће емоционалном реакцијом искључити научне чињенице и прихватити флуор као нешто што је опште прихваћено.

Једна од у потпуности емоционално прихваћених тврдњи је да натријум-флуорид штити и чини зубе здравима за било коју старосну групу људи. Али искрено, да ли сте икада чули о озбиљно израђеном научном раду који то тврди. Уместо научних радова ми можемо чути како 9 од 10 зубара препоручује флуорисане зубне пасте итд.

САД: Дијабетичари угрожени због флуорисане флаширане воде

Имате ли дијабетес или болест бубрега? За сада знамо да постоји око 11 милиона Американаца који болују од дијабетеса. Ако је истина да дијабетичари пију више воде од других људи, онда су ови људи у много већој опасности од флуоридације кроз воду од остатка популације, јер у тело убацују много смртоноснију дозу. Обољење бубрега по дефиницији, означава смањену функцију бубрега, што првенствено значи да флуорид или било који други токсични елемент не може бити елиминисан из тела. Има ли  по вашем мишљењу смисла да ови људи уопште пију флуорисану воду?

Град Анаполис (Annapolis), у држави Мериленд (Maryland),  је 1979. године имао забележене случајеве када су болесни пацијенти на дијализи умрли на апаратима за дијализу јер су конзумирали малу количину натријум-флуорида из градског водовода.

Нацистички конц-логори – прва масовна флуоризација воде

Први су флуор у воду почели да стављају нацисти у јеврејским гетоима и у злогласним концентрационим логорима. Гестапо је, у ствари, имао јако мало воље да се брине о дечјим зубима, већ им је брига била масовна опијеност људи да би их стерилизовали и да би их присилили да буду послушни, мирни и да се понашају као „стока“ пред клање.

Ова тема је сјајно обрађена у књизи “Злочин и казна ИГ Фарбена” (The Crime and Punishment by I.G. Farben), коју је написао Џозеф Боркин (Јосепх Боркин).

Писмо Чарлса Реркинса о флуоризацији

Следеће писмо је архивирано у Ли фондацији за нутриционистичко истраживање у Милвокију (Lee Foundation for Nutritional Research in Milwakuee),  другог октобра 1954. године, које је послао хемичар-истраживач  Чарлс Перкинс (Charles Perkins), а чија садржина гласи:

„Добио сам ваше писмо 29.09. у којем сте ми тражили додатну документацију за наводе из моје књиге, „Истина о флуоризацији воде“ (The Truth about Water Fluoridation), и о информацијама да је флуоризација донета из Русије у Енглеску тридесетих година XX века.

Крајем тридесетих година Хитлерови нацисти су имали визију да ће свет бити контролисан кроз нацистичку филозофију и пан-германизам. Немачки хемичари су радили на далекосежном плану масовне контроле који је одобрен од стране генералштаба Немачке војске. План се састојао у томе да се у било којој регији популација контролише кроз масовну медикацију путем водоводне мреже. Овом методом они су могли да контролишу популацију целих подручја, могли су да смање бројност популације одређеног подручја стварањем стерилности код жена, и тако даље. У овој шеми масовне контроле натријм-флуорид је заузимао главно место.

Поновљене дозе бескрајно малих количина флуорида ће с временом смањити индивидуалну снагу и отпор према доминацији, тако што ће полако тровати и опијати одређене регије мозга које ће човека учинити покорним вољи оних који над њиме желе да владају.

Прави разлог иза ове флуоризације воде није била брига за дечје зубе. Да је то истина онда би се то могло урадити на много јефтинији и бољи начин. Прави разлог иза ове флуоризације воде је да се смањи отпор људи према масовној доминацији и контроли, као и да изостану реакције на губитак слободе.

Када су Хитлерови нацисти одлучили да заузму Пољску, и совјетски и немачки генералштаб је одлучио да тамо направи експерименте на становништву, и тако провери своје војне, научне и друге шеме масовне контроле кроз медикацију воде која је преузета од комуниста који су тако желели да свет учине комунистичким.

Ову сам шему добио од немачког хемичара који је био управник у И.Г. Фарбен хемијској компанији која је такође била важна у нацистичком покрету тог времена. Ово говорим с искреношћу и осећајем дужности научника који је провео 20 година проучавајући хемију, биохемију, психологију и патологију флуора – било која особа која пије вештачки флуорисану воду у периоду од једне године, након тога више никада неће бити иста особа, ментално или физички.“

Потпис: Чарлс. Е. Перкинс, хемичар, 2.10.1954.

Писмо Е.Х.Бронера, Ајнштајновог нећака

Следеће писмо је написано од стране научника доктора Е.Х.Бронера (E.H.Bronner), нећака Алберта Ајнштајна (Alberta Einsteina) и који је за време Другог светског рата био заточен у концентрационом логор, и објављено у Католичком огледалу (Catholic Mirror) из Спрингфилда (Springfield) у јануару 1952. године:

„Изгледа да су грађани Масачусетса (Massachusetts) следећи у плану за тровање воде.

Постоји мрачна група људи који су безбожни интелектуални паразити који данас раде у нашој земљи да би постали јачи, већи и успешнији што их чини опаснијима са сваком годином која пролази јер желе да упропасте републику, разарајући је изнутра, и да према властитом плану успоставе владавину тираније.

Овај трагичан успех је већ загарантован њиховом опсадом моралног ткива америчког начина живота који је постао најјаче упориште њихове сопствене победе над нама.

Флуоризација наших водовода може тако да постане њихово најважније оружје за наше потпуно и сигурно ментално и физичко пропадање. Као научник-хемичар, у последњих 22 године сам изградио 3 различите америчке хемијске фабрике, имам 6 лиценцираних патената од 53 која чекају лиценцу. Узимајући у обзир моје практично знање о здрављу исхране и оно које имам на пољу хемије ја морам да упозорим на следеће: флуоризација воде  за пиће је хемијско лудило, сигурно национално самоубиство.

Чак и у сасвим малим количинама натријум-флуорид је смртоносан отров против којег нема ефективног противотрова. Сваки експериментални научник зна да је он најефективнији убица пацова. Натријум-флуорид је у потпуности другачији од органског калцијум-флуоро-фосфата који је потребан нашим костима и зубима и нашем телу да би били здрави. Ово се органско једињење добија конзумирањем здраве хране, и представља хранљиву органску со, оно се не раствара у води али лако се асимилиује у људском телу. Неоргански натријум-флуорид који се користи за флуоризацију воде је брзи отров за наше тело и он је у потпуности растворљив у води.

Пажљивим лабораторијским истраживањем је утврђено да уместо да натријум-флуорид штити наше здравље зуба, флуоризација питке воде уништава зубе пре самог одрастања деце и након тога када одрастемо овај отров скупа с другим патолошким стањима у ствари штети зубима и здрављу људи и изазива бројна друга озбиљна патолошка стања у осталим унутрашњим органима тела. Како онда то могу да називају „здравственим планом“? Шта се иза тога крије?

Чињеница да ће било који лекар бити наговорен да се смртоносни отров дода у питку воду је невероватна. То има везе са криминалним лудилом!

Није ни чудо да су Адолф Хитлер и Стаљин у потпуности имали поверења и о томе се скроз сложили у периоду од 1939-1941. Цитирам из Лењиновог „Тестамента“ и Хитлерове “Моје борба”: „Америка ће бити деморализована, подељена и уништиће се изнутра.“

Јесу ли наше државне безбедносне организације и  агенције свесне ових опасности флуоризације воде? Забележена је и у другим земљама. Натријум-флуорид је најјефтинији и најефективнији отров за мишеве, јако добро је познат хемичарима као безбојан, безмирисан и безукусан; не постоји противлек, нема лека против њега, нема наде: Он је брзо и ефикасно средство за истребљење пацова.

Флуоридација воде може постати полагано убиство нације или брза национална ликвидација. Ово је криминална лудост – издаја!”

Потпис: доктор Е.Х. Бронер, хемичар-истраживач, Лос Анђелес

Извор: “Вести011”

Правилник о условима и начину флуорисаља воде у Србији ПДФ датотека

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Директор Фајзера Алберт Бурла: „Нормалан живот“ само уз редовну вакцинацију (видео)

Директор Фајзера Алберт Бурла: „Нормалан живот“ само уз редовну вакцинацију (видео)

Мислим, у основи, да не би требало да можемо живјети без вакцинисања, рекао је директор …

Држава годину дана прикривала извештај о здрављу грађана Бора

Држава годину дана прикривала извештај о здрављу грађана Бора

Грађани Бора имају већи ризик од оболевања и умирања од свих малигних болести осим од …

2 Коментара

  1. Ма људи будите разумни. Како да смање популацију?
    Како је почела флуоризација опао је либидо код мушкараца, стерилитет, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *